Snel en adequate levering

Snel en adequate levering

Ontzettend snel en alles goed!

Wat een snelle levering, en voor 50% een mooi 68-delige bestekset gekocht. Een prachtige set. Bedankt!

zeer vlotte levering. Geen opmerkingen

zeer vlotte levering. Geen opmerkingen

Zeer tevreden!

Groot assortiment, veel keuze uit kwalitatief goeie produkten. Snelle levering, netjes verpakt

Uitstekende ervaring

Mijn bestelling werd snel geleverd. Het product was zoals ik had verwacht.

Zeer mooi

Goede kwaliteit voor een mooi prijsje

Snelle verwerking

Mooie vorken

Uitstekend!

Snelle en correcte service. Top

Zeer snelle goede levering

Tevreden

Goede ervaring, zeer tevreden

Goede ervaring en ik ben zeer tevreden. Ook snelle reactie op e-mail, prima.

Zeer hoge servicegraad !

Donderdagavond bestelling geplaatst, maandag ontvangen maar helaas zelf maatje te groot besteld. Direct teruggestuurd en woensdag al de juiste in juist. Mijn saldotegoed ontving ik donderdag al weer op mijn rekening. Super service waarvoor mijn dank aan Bart van “Bestekshop”. Gr uit Oisterwijk

Netjes verpakt, snel verstuurd

Netjes verpakt, snel verstuurd en de beste prijs

zeer tevreden

Snel geleverd , kwalitatief product , in aanbieding

snelle levering en goed kwaliteit

snelle levering en goed kwaliteit

Na bestelling goede informatie over het traject. Snel verstuurd, goed verpakt.

De bestelling op zich helemaal top

De levering is niet goed verlopen. DPD leverde en heeft iemand laten aftekenen en het ergens afgegeven zonder ons hiervan op de hoogte te brengen waar ze dit hebben achtergelaten. De handtekening heeft hierbij geen verduidelijking gebracht. Pas na 3 dagen stond het pakketje ineens voor mijn deur. Ik had hiervoor al geschreven naar de info dienst en daar hebben ze me wel heel snel te woord gestaan maar konden ze concreet ook niet helpen wegens geen duidelijke info van DPD. Jammer van de levering, bestelling zelf prima in orde.

prima product

prima product, goed verpakt en vlotte levering.

positief

Er mag nog wat extra zorg aan de verpakking besteed worden. De doos was een beetje open.

Mooi bestek voor een nette prijs.

Overzichtelijke website, snelle bezorging. Geen contact gehad met de klantenservice, maar dit was ook niet nodig.

Alles klopte, dus top!

Zeer goed!

Accurate behandeling en een goed produkt! Een echte betrouwbare shop!

Prima geregeld

Ik had een bestelling geplaatst met hierin een artikel dat niet in de serie paste. Mail gestuurd met de fout, de mail is keurig beantwoord en de bestelling aangepast zonder dat ik achteraf hoefde te ruilen.

138 Slotlaan

Zeist 3701GS