Ik zocht heel internet op naar een leeg bestekdoos Uiteindelijk bij bestekshop uitgekomen. Mooie doos voor redelijke prijs gevonden De volgende dag al bezorgd. Prima zaak.

Woensdag besteld, donderdag in huis!

Mooi bestek, goed ingepakt en snelle levering - op tijd in huis voor de Kerstdagen

Zeer professioneel en super snel geleverd

Denken ook goed mee als je contact zoekt

Ze doen wat ze zeggen!

Keurig op tijd geleverd

Mooie prijzen, goede kwaliteit

We hebben een bestekset van villeroy en Boch gekocht. Deze was nog veel goedkoper dan bij andere winkels. Het was snel geleverd, mooi ingepakt. We zijn er helemaal blij mee, bedankt!

Zeer betrouwbaar

Bij retourzending heel snel geld terug

Geweldig product en geweldige service

Geweldig product en geweldige service. De winkel ging open voor mij persoonlijk omdat ik enkel op zaterdag kon langs komen

Mooie producten, snelle levering

n.v.t.

Fijne shop ervaring. Goed persoonlijk geholpen bij verkeerd besteld product.

Mooi bestek voor een hele gunstige prijs.

Heel blij met mijn nieuwe bestek. De prijs is erg gunstig. Snel geleverd en ziet er perfect uit.

Lekker snel en goed geregeld

Perfect!

Duidelijke website met voldoende informatie. Direct bevestiging per mail met alle gegevens. Snelle verzending mét verzendupdates. Keurige levering.

Goede kwaliteit ruime keuze eerlijk advies

Mijn eerst bestekset die ik kocht . Ben ik echt naar de webshop gegaan . Want bestek moet je voelen in je hand . Kreeg daar eerlijk en goed advies . Nu aanvulling gekocht want gezin wordt steeds groter

Duidelijk en snel

Mooie bestekset voor een goede prijs snel geleverd

Groot aanbod, goeie prijzen. Makkelijk te bestellen. Snel geleverd.

Mooi product, scherpe prijs

Na een restaurantbezoek was ik erg enthousiast over het daar gebruikte Sambonet Rock Champagne mat bestek. Na wat browsen kwam ik uit bij Bestekshop.nl, waar een 36-delige bestekset voor een scherpe prijs werd aangeboden. De bestelling werd snel geleverd en het bestek was keurig verpakt. Prima prijs-kwaliteit verhouding, goede service.

Heel fijn

Mooie kwaliteit bestek en goede service, snel geleverd.

Mooi verpakt en helemaal blij mee

Goede kwaliteit prijs verhouding Levering volgens verwachting

Snelle bezorging van mijn bestelling

Uitstekende service

Bestelling via internet. Goed ingepakt en snel geleverd.

Kwaliteit fantastische en super snelle levering

Kwalitatief goed prachtig bestek en super snelle levering, ook qua prijs heel goed!

Snelle &correcte levering

Eenvoudig te bestellen en snelle levering

21 Havenweg C

Amersfoort 3812PR