Zeer jammer niet prijs kwaliteit

Jullie wegkopen namaken! Bestekken wan Billeroy&Boch met defect!!!

In één woord: prima!

Helemaal compleet, keurig verpakt en snel geleverd!

zeer goede ervaring!

goede communicatie, snelle levering.

Villeroy & Boch

Keurig afgehandeld, waarvoor mijn dank! Leuke prijs, eenvoudig te bestellen en volgende dag in huis..

Service en kwaliteit

De service en kwaliteit In èèn woord: Geweldig!!!

Goed overzicht en erg snel geleverd!!

Snel verstuurd

Mooi bestek en snel verstuurd!

Super snel

Heel snel geleverd, netjes verpakt. En fijn dat ik achteraf kon betalen

Snel bezorgd, maar wel wat duur.

Ik zocht 8 steakmessen (Haags lofje) en vond ze al snel. Meteen besteld en betaald. Daarna nog wat verder gekeken en toen bleek dat ze een stuk goedkoper ook te koop waren ( zelfde messen). Ik had ze natuurlijk terug kunnen sturen maar dat dan maar weer niet gedaan. Had me wel € 28 opgeleverd. Goede les: niet te enthousiast reageren.

Snelle levering.

Goede ervaring

Snelle en goede service

Zoals omschreven!

De service is prima (ook het bezoek aan de toonzaal). Levering zelfs nog sneller dan aangekondigd. Dus uitstekend.

Goede en vriendelijk service!

Helaas waren er onderdelen met productiefouten. Bart is tussengekomen en heeft het probleem naar tevredenheid opgelost. Ik beveel deze site dan ook aan en zal er graag zelf ook terug komen met toekomstige bestellingen.

prettige ontvangst, grote keuze

Na afspraak zijn we prettig ontvangen. Hoewel we via de site eigenlijk al een keuze hadden gemaakt, konden we nu in werkelijkheid een aantal uitvoeringen nog eens goed bekijken en vooral ook in de hand houden. We kregen daarvoor alle tijd.

Prima levering

Na bestellen kreeg ik vrij snel mijn bestek geleverd.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goede ervaring!

Prachtig bestek en uitstekende service

Nadat ik mijn bestekset had ontvangen ontdekte ik een imperfectie op een van de onderdelen. Dit werd snel en naar mijn volle tevredenheid, opgelost.

Mooi bestek en perfecte service voor een goede prijs!

Nadat wij op de de website een voorselectie hadden gemaakt, zijn wij op bezoek geweest in de showroom van Bestekshop.nl. Een snelle levering na onze bestelling, maakte de positieve ervaring compleet. Een supermooi en compleet bestek voor een prima prijs. Hartelijk dank Bart.

correct

goed bereikbaar en snel verstuurd en ontvangen!

Het bestek wat ik besteld had was uiteindelijk toch niet onze keuze en we hebben het terug gestuurd. Het geld hadden we supersnel weer op onze rekening staan. Chapeau!

Correct

Correcte afhandeling betreffende een mes met productiefout.

Snelle levering, prachtig produkt. Mooi ingepakt.

Snelle levering. Mooie kwaliteit.

Op vrijdag besteld, zaterdag in huis!

Goed, snel en betaalbaar

Heel mooi bestek kunnen kopen voor een goede prijs. Top!

Duidelijke site m.b.t. bestellen. Snelle levering. Zeer goed product geleverd. Erg tevreden.

138 Slotlaan

Zeist 3701GS