Zoals afgesproken. Meer is niet nodig.

Alles zoals beloofd

Supermooi bestek en keurig geleverd

Het is een prachtig bestek en werd snel en keurig verpakt geleverd!

Bestellen en afhalen prima naar wens.

Bestellen en afhalen prima naar wens. Bij afhalen werden we voorzien van de nodige informatie. Erg prettig!

Geweldig.

Zeer klantvriendelijk. Bereidheid om apart voor ons op zaterdagmiddag te komen naar de Havenweg omons te willen helpen. Nam alle tijd. Vriendelijke contacten. Meer dan van harte aanbevolen.

Uitstekende Service en kwaliteit

Mooie duidelijk website, bestelprocedure en levering. Kortom een aanrader

Goede keus Goede voorlichting

Goede service, snelle afhandeling, goed product. Dankuwel.

alles in orde

Bestekset kende ik al. Snel geleverd.

Prima, mooie combinatie van showroom en webshop

Bestek koop je maar een paar keer in je leven. Het mooie van bestekshop.nl is dat er ook een showroom is waar je het bestek kan zien en vooral voelen. Na een afspraak gemaakt te hebben in Amersfoort vriendelijk ontvangen in een verrassende showroom met veel keuze. Basisset ter plekke meegenomen, de uitbreidingen bestel ik later online

Snelle levering en uitstekende prijs!

Op de website een bestekset zien staan die ik al een tijdje op het oog had. Deze was zeer gunstig geprijsd dus gelijk besloten dat dit de tijd was Om tot koop over te gaan. Eind van de middag besteld en de volgende morgen geleverd! Uitstekend!

Snel en correct

Snel en correct

Op tijd bezorgt.

Was gemakkelijk online te bestellen. Geen indicatie van de levertijd.

Prima internet winkel voor bestek

Ruime keus, goede prijs / kwaliteit verhouding en snelle levering

Snelle levering. Goede prijs

Top geregeld

Snelle service, goede product kwaliteit.

Goede en snelle levering, prima prijs

Goede en snelle levering, prima prijs, gemakkelijk bestelproces, fijne selectie producten

Duidelijke Website, snel geleverd

Alles oke

Goede kwaliteit voor goede prijs

gewoon : TOP

Ik zocht een cassettebox die was nergens verkrijgbaar ook niet op internet maar wel bij...Bestekshop !

Mooie prijs, snel verzonden.

Geheel volgens verwachting

Bestelling binnen twee dagen in huis, en naar volledige tevredenheid.

Goeie en snelle levertijd.

De kwaliteit klopt helemaal. Prijs kwaliteit is goed.

Bestelling was moeilijk te traceren

Na een aantal emails, telefoons en twee keer bij ophaalpunt geweest, heb ik mijn bestek ontvangen.

Goed maar ik had het verkeerde bestek besteld. Ik heb het teruggestuurd maar ik moet het juiste bestek nog binnen krijgen. Gisteren had ik het pakket eigenlijk verwacht maar nog niet gekregen. Met vr gr I Jansen Roodververij 6 6041RE Roermond

138 Slotlaan

Zeist 3701GS