Makkelijk bestellen en adequate levering

Bestellen ging eenvoudig, de informatie over de levering was duidelijk en de levering zelf was zoals toegezegd. De bestekset voldeed volledig aan de verwachting

Bestekhouderset Wolf 35 delig

Mooi uitgevoerd bestekhouders. Messenhouder liggen de messen dicht op elkaar vooral met een dikke heft. Messenhouder de afstanden van de messen groter maken. Ik heb het zo opgelost dat de messen aan weerszijden van de houder geplaatst worden.

Heb gewoon een vork gevonden in een massa

Mooi bestek en wil nu wel compleet alessi-dressed

Super aanbieding

Mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Prima service en goede uitleg van de bestellen.

Prima service. Aardige man en goede hulp bij keuze.

Top.

Snelle levering. Mooi bestek. Flink afgeprijsd.

Snel en goed

Kende jullie niet, maar tevreden hoe alles vlot en snel is af gehandeld

Zeer snelle service binnen 24 uur, top!!

Keurig op tijd ontvangen en heel netjes verpakt

Mijn bestelling is keurig verpakt op tijd aangekomen.

snel geleverd

produkten zoals omschreven, redelijke prijs.

Uiterst correct in afhandeling garantie

Mijn citruspers die via Bol.com bij Bestekshop was besteld ging na iets meer dan een jaar kapot. vervolgens foto van het probleem opgestuurd naar Bestekshop en gevraagd naar de mogelijke oplossingen. Het betreffende onderdeel bleek niet meer leverbaar. Vervolgens is binnen een week een volledig nieuw exemplaar, met ook inmiddels verbeterde onderdelen geleverd. Prima service bij problemen dus ook!

Positieve ervaring

Goede communicatie en service. Snelle levering. Kwaliteitsvolle artikelen. Zeker aan te bevelen webshop.

Betrouwbare levering

Ik was op zoek naar een lepel van Alessi Dry bestek dat tussen dessert lepel en koffielepel ligt qua afmetingen. De lengte van de lepel is 14.5 cm. Ik heb gegokt op basis van de website maar twee maal verkeerd gegokt. Ik had eerst wat meer info hebben gevraagd alvorens te bestellen. Heb dus nog steeds niet wat ik graag had maar geeft niet. Misschien kan ik nog op de kop tikken.

betrouwbaar

Precies zoals gecommuniceerd bezorgd. Geen vertraging ondanks coronatijd. Net verpakt en duidelijke mails.

Niets op aan te merken!!

Gewoon wat je mag verwachten!!

Mooi bestek

Super snelle levering en prachtig bestek

Snelle levering en mooi bestek

Duidelijke site, snelle levering, mooi bestek.

Efficiënt en zeer snelle reactie

Op mijn vraag is heel snel en adequaat gereageerd met een duidelijk antwoord. Er is direct veel moeite gedaan om de juisteinformatie gegeven. Prettig om zo geholpen te worden.

Top service!

Top service!

Snelle levering, uitstekend.

Eierlepeltjes besteld, maar helaas werden er espressolepeltjes bij ons afgeleverd. Gebeld en de eierlepels werden twee dagen later alsnog bezorgd. Mooie lepels en een prima service! Hartelijk dank hier voor.

Overzichtelijk en goede hulp

Mijn geluk was dat bestekshop is gevestigd in de stad waarbij werk.

Zeer nauwkeurige en snelle levering!

Zeer gemakkelijk en snel! Top prijzen ook!

Snel en volgens afspraak geleverd

Snel en volgens afspraak geleverd