Verzorgd en snel geleverd

Mijn bestelling werd zelfs eerder dan aangegeven bezorgd en was uitstekend verpakt

Snelle verzending

Nieuw twaalfdelig tafelbestek besteld, duidelijke informatie en snelle levering.

Verliep vlot

Tijdig en goed verpakt geleverd

Op vrijdag besteld, op dinsdag in huis. Minpuntje is dat ik na de bestelbevestiging en factuur geen e-mails meer kreeg. Dus geen verzendbevestiging en geen trackingnummer. Het werd onaangekondigd afgeleverd.

Snelle levertijd

Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit en levertijd. Super.

Bestekshop: TOP!

Bestekshop doet wat beloofd wordt: snelle, goede levering van een uitstekend product.

Goede service!

Snelle levering, zelfs zo rond de feestdagen. Ik had twee bestek sets besteld waarvan de kleur niet volledig identiek was. De klantenservice was heel behulpzaam en kwam met een passende oplossing. Zou hier zeker vaker bestellen.

goed advies

Prachtig bestek voor een goede prijs

Mijn bestelling werd slechts enkele dagen later al thuis geleverd.

Snelle, correcte levering van de bestelling

Mooi keus!

Goed product en goede communicatie en service!!

Professioneel en snel

Professionele en betrouwbare verkoper.

Super snelle service

Spullen werden netjes ingepakt en heel snel geleverd!

Veel modellen te zien van merken

We dachten te weten welk bestek wij wilden hebben. Maar er waren diverse soorten en merken te zien, zodat we uiteindelijk met hulp van eigenaar een goede keuze hebben weten te maken. Bedankt hiervoor!

Snel geleverd en nette prijzen

Het Piemont bestek werd snel geleverd en precies volgens afspraak. Ik ga hier vaker bestellen!

Scherpe prijs, vlotte levering

Woensdag besteld, vrijdag geleverd op de afgesproken tijd

efficiënt

Ik belde om te vragen of het bestek binnen drie dagen bezorgd kon worden. Dat kon en gebeurde ook. Het enige kleine minpuntje was dat de bestekdoos voor negen personen leek te zijn, met ruimte voor meer bestek i.p.v. een doos voor zes personen. De bestekcassette was een cadeau. Het werd op deze manier een "groeidoos".

Perfectie

Ja, alles was perfect; de bestelling, de prijs, de kwaliteit, de levering. Ik bevel bestekshop aan zonder aarzeling. Dank u !

Prachtig bestek voor een goede prijs

Ik ben heel blij met mijn bestek. Jullie bieden de beste prijs aan en de bezorging ging soepel en snel. Het enige nadeel is dat mocht je willen retouren je eerst een e-mail moet sturen. Er zit geen standaard retour label en retourkosten zijn voor eigen rekening.

Superservice

Goed geholpen

Snelle levering en mooie producten

Geen track & trzce

Geen track & trace. Dus niet thuis bij bezorging. Pakje door bezorger onder de hek gegooid. Nat

Goed aangekomen, product zoals beschreven

Product zoals verwacht en snel geleverd

Product zoals verwacht en snel geleverd. Heel en veilig aangekomen en ook compact verpakt.

Goede winkel, doet wat ze beloven

138 Slotlaan

Zeist 3701GS