Ik had een bestekset besteld. Het werd heel snel geleverd, maar op een van de messen zat een kras. Gebeld met de Bestekshop en ze hebben gelijk dezelfde dag een nieuwe mes opgestuurd. Dat vind ik een hele snelle service.

Mooie bestek en snel geleverd. Erg blij mee

Assortiment

Voldoende assortiment, zowel modern als klassiek in diverse prijsklasse.

precies wat ik zocht

Scherpe prijs, goede kwaliteit en snelle levering

Villeroy&Boch piemont bestek gekocht voor een scherpe prijs. Mooi product, prima kwaliteit. Snelle levering

mooi elegant bestek

de couverts die ik heb besteld zien er prachtig uit. Goed verpakt en snel geleverd.

Beste “bestekshop”, Het verbaasde ons dat bij het inpakken van het besteek in de doos niet alles er netjes in paste, misschien doen wij iets niet goed hoor. Ook zit er op een v/d grote vorken een oneffenheid aan de zij kant. Lijkt me goed dat jullie even contact met me opnemen. Verder uitermate tevreden. Vriendelijke groet Louis Berendsen (06-53920406)

Heel vlug en goed toegekomen

Heel vlug en goed toegekomen

Bijzonder slecht in klantenomgang

Ik heb een bestekcassette besteld als cadeau voor het personeel, uiteindelijk had ik er 29 nodig. Het duurde iets langer dan gepland. Toen het personeel eruit was wat zij wilde was - klaarblijkelijk - de herroepingstermijn van 14 dagen (!!) om. Dat kreeg ik bot met een sneer medegedeeld. Als gevolg daarvan heb ik besloten de gekochte cassette als voorbeeld te behouden en de andere 29 bij een andere bestekleverancier te kopen. Boontje komt om zijn loontje! Tja het s maar hoe je omgaat met klanten...

Op tijd en goede kwaliteit.

Goede weergave van het aanbod.

alles top snel en mooi opgevolgd

top service verlening klantendienst duidelijk opvolging besteproces

Prima bestek

Precies geleverd wat ik besteld had. Goed verpakt.

Supersnel

Uiterst correct .

Goed geregeld

Mooi bestek van Piëmont besteld. Had nog een vraag en gebeld en kreeg een goed antwoord. Helaas had DHL het pakket ergens neergezet terwijl ik gewoon thuis was. Maar ook op die mail werd snel en vriendelijk gereageerd. Erg blij met ons mooie bestek.

Super mooie bestekset snel geleverd!

Mooie retro koperen bestekset. Snel geleverd tegen een fijne prijs. Er was veel keuze. Leuke boxvoor de levering. Een mooi kado!

Alles was correct

Misschien transport boven een bepaald bedrag weglaten zoals bij andere firma's

Tegenvaller

Bij inpassen leek het mooi, maar toen we alles in de laden geplakt hadden bleken de houders te hoog. Bestek kantelt nu in de laden. Rommelig gezicht, zonde van ons geld.

Snelle levering en mooi product

Ik ben erg blij met de aankoop van mijn bestek. In een mooie cassette verzonden en snelle levering.

Uitstekende service

Bestekset besteld die elders niet leverbaar was. Gebeld met de webshop winkel voor overleg, super aardige service en denken met je mee. Komen gemaakte afspraken na en bestellen netjes verzonden en ontvangen.

Prima.

Kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd.

Top. Simpel snel en mooi product

Rustige omgeving om uit een ruim assortiment te kiezen.

Snel geleverd, mooi bestek. Fijne klantenservice

Zeer goeie ervaring!

Snel

Uitgebreid assortiment en een snelle verzending.

Snel en duidelijk

Goede telefonische uitleg en razendsnelle verzending.

Goed ontvangst, bestel ziet er prachtig uit.

21 Havenweg C

Amersfoort 3812PR