Super goed bedrijf

Het bestek werd met heel snel bezorgd. Nadat ik het pakket had teruggezonden omdat het niet helemaal paste werd het betaalde geld onmiddellijk gerestitueerd!

Service zeer correct, vriendelijk en snel.

Fijne service

Ik ben even langsgegaan om het bestek echt met eigen ogen te kunnen zien. Mooie en duidelijke showroom fijn advies bij de keuze voor ons bestek. Uiteindelijk heel blij met de keuze die ik heb gemaakt.

Conform afspraak geleverd in een mooie cassette.

Persoonlijke touch

Ging in eerste instantie niet goed met de bezorging van mijn bestelling maar netjes opgelost door persoonlijk contact en snelle nieuwe verzending.

Alles volgens de regels van 't gemaakte 'bestek'!

We moeten de bestelde en afgeleverde gebaksvorkjes nog gaan gebruiken, maar we weten zeker, al is het gebak misschien een keer wat minder lekker, door het gebruik deze vorkjes doet je 't dat vergeten.

Snel geregeld, uitstekende service

Snel verzonden; goed verpakt en een klein probleem werd vriendelijk en onmiddellijk opgelost. Perfect!

snelle en correcte levering

Prima producten, op tijd geleverd

Het snijdt erg fijn en prikt heel goed.

Alsof er een een hemeltje over je tong gaat. Heel plezierig. Blij mee.

Goed assortiment, snel geleverd

Goed en vakkundig geholpen

Werd keurig ontvangen.div: soorten bestek keurig uitgestald

Prachtig bestek

Uitmuntende service

Snelle levering, product zoals op de site.

De communicatie over de bestelling was goed, evenals aflevering en verpakking.

Alles zonder problemen

Goede levering Mooi bestek Goede prijs Ga zo door

Snel en netjes geleverd

Binnen 24 uur was ons nieuwe bestek geleverd. Het bestek is geheel volgens verwachting en voor een betaalbare prijs. Dit bedrijf had van mij een 10 gehad wanneer het pakket niet met DpD was verzonden. DpD maakt er namelijk een rotzooitje van. Ik kreeg een melding dat ik bij aflevering niet thuis was, terwijl ik juist wel thuis was. Geen briefje in mijn brievenbus, alleen een melding dat het pakket bij een afleverpunt in de buurt afgegeven wordt. Je mag dan zelf uitzoeken bij welk afleverpunt.

Snel bezorgd en keurig verpakt

zie titel

Fijn flexibel

Laat kwam ik er achter dat mijn bestelling niet goed was, maar aangezien het nog niet verstuurd was, was het allemaal geen probleem en werd het zo gefixt. Fijn!

Doet wat je mag verwachten

Mooi bestek goede service

Snelle bezorging, kwalitatief bestek, mooi en snel bezorgd. Alleen DPD die het moet afleveren komt gewoon niet langs en levert het af bij het afhaalpunt. Je zit voor niets op ze te wachten.

Heel fijn om in de showroom alles in handen te kunnen hebben en zo een weloverwogen keuze te maken

Vriendelijk ontvangen en kon in alle rust ervaren welk bestek me het meeste beviel, zonder afgeleid te raken van andere zaken dan simpelweg besteksets. Mooie service!

Perfect!

Snelle levering, vragen worden snel en goed afgehandeld. Top!

Vlotter kan niet!

Vandaag besteld, morgen aan tafel met je nieuwe bestek!

Ik had twee besteksets van villeroy en boch besteld en in 1 set zat 1 mes met een kras. Ik had dit aangegeven en kort erop kreeg ik antwoord terug dat er wordt een nieuw mes opgestuurd. Top service!

Zeer correct en profesioneel

Na kort telefonisch overleg fijn geholpen en weer een tevreden klant. Prima prijs kwaliteitverhouding.

Voordelig, overzichtelijk en snel.

138 Slotlaan

Zeist 3701GS