Heldere communicatie en zeer snelle levering zonder verzendkosten. Top!

Scherpe prijzen, goed advies en snelle levering

Snelle afhandeling

Duidelijk en behoeft geen uitleg. Geen overbodige verpakking en een eerlijke prijs

Fijne service en mooi bestek.

Persoonlijk advies en ruime keus.

Goede webshop met prima keuze aan WFM bestek Daarnaast adequate service toen één van mij pakketjes niet arriveerde

Goed en snel geleverd

Snelle en goede aflevering van de bestelling

Uitstekend!

Ik heb onlangs bestek gekocht bij de bestekshop.nl. De levering was snel en het product bevalt goed. Ik kreeg snel een reactie op de vraag die ik had gesteld. Goede & snelle service, helemaal top!

Goede prijs en snelle levering

Bestek ziet er mooi uit

Snelle, goede service

Zeer goede en snelle service. Prettig en klantgericht

rapide, parfait

commande facile, livraison rapide, prix très intéressant

Zeer goed.

Fijn en duidelijk contact.

Prettig en snel!!

Prettig en snel

Snel besteld maar slecht geleverd

Bestellen, betalen en voortgang levering is prima. Alleen de levering door DPD is vreselijk. Als je thuis bent krijg je een bericht dat je niet thuis bent. Zonde want juist winkels als de bestekshop zijn zeldzaam. Ik zou zeggen geef klanten de keus voor een andere bezorg methode. Ik ben bereid daarvoor extra te betalen.

Correct en stipt

Duidelijke webshop, gelakt besteld tijdig en zonder problemen geleverd

Snel, goed verpakt en meestal niet los te krijgen!

Het bestek dat wij eerder elders gekocht hadden was, zoals de verkoper toendertijd zei: niet los verkrijgbaar. Bij Bestekshop echter konden we gewoon zonder problemen diverse losse artikelen bijbestellen. Super!!

Ongelooflijke persoonlijke service.

Ze hebben met mij samengewerkt om een manier te vinden waarop ik kan kopen wat ik nodig heb, ook al woon ik in de Verenigde Staten. Ze waren uiterst behulpzaam en creatief. Echt een geweldige ervaring om met hen samen te werken. Ik zou niet blijer kunnen zijn. Het is het soort zaken dat men altijd hoopt te vinden.

Zeer goede ervaring met Bestekshop.nl !!

Super vriendelijk aan de telefoon, behulpzaam en een snelle correcte levering. Bedankt voor de mooie WMF Kult bestekkoffer en enorm geapprecieerd dat u mijn wens toch hebt kunnen uitvoeren.

Snel geleverd, als een mes door de boter!

Dinsdagmiddag bestelling geplaatst voor drietal couverts, donderdagochtend keurig op aangegeven tijd geleverd door DPD (ondanks mate weers- en wegomstandigheden). Prima ervaring met bestekshop.nl.

Snelle levering en mooie producten

Klantenservice reageerde goed op mijn aanvullende vraag.

Snelle levering en service snel en correct opgelost

prima service, snelle levering

Ons bestek kwam snel en de communicatie was duidelijk.

Snel en goede prijs

Snelle service en mooi bestek.

Zeer slecht verpakt

De omdoos was intakt maar de besteksets waren niet allemaal goed verpakt.

goeie en snelle bezorging

heel goed

138 Slotlaan

Zeist 3701GS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire