Bestel hier niks!
Ik heb enkele weken geleden een bestekset besteld bij de Bestekshop en heb helaas een zeer slechte ervaring gehad. Kort na mijn bestelling kreeg ik een mail van DPD dat mijn pakket was geleverd. Tot mijn grote verbazing bleek bij thuiskomst dat er geen pakket voor mij klaar lag. Bij nader onderzoek in de mail bleek dat mijn pakket was afgeleverd bij een adres in Doetichem, terwijl ik in een dorp bij Den Bosch woon, totaal niet in de buurt van Doetichem.
Ik heb meteen contact opgenomen met Bestekshop, die vervolgens contact opnam met DPD. Tot mijn verbazing kreeg ik van Bestekshop te horen dat ik zelf zou hebben aangegeven dat het adres gewijzigd moest worden naar het adres in Doetichem. Dit is absoluut niet waar, aangezien ik niemand ken die daar woont en ik nooit zo’n verzoek heb ingediend.
De eindconclusie is dat Bestekshop weigert om het probleem op te lossen en de klant laat zitten met een hoge rekening en zonder bestek. Deze ervaring laat zien dat Bestekshop geen verantwoordelijkheid neemt voor hun fouten en de klant in de kou laat staan. Absoluut geen aanrader om hier te bestellen!