Correct

Correct en snel afgehandeld

Geweldige service!

Wilde wat annuleren, dat was geen probleem! Dat noem ik service! super! Hier kom ik zeker nog een keer terug!

Keurige levering!

Zie boven

Zelfs de bezorging klopte

Alles vlot en dik in orde

Alles perfect

Het was onze eerste kennismaking met de bestekshop en wij zijn erg tevreden over prijs/kwaliteit en service Hanneke

Ideaal!

Zoveel keus op 1 plek. En ouderwets alles even live kunnen bekijken en vasthouden om tot de beste keuze te komen. De online speciaalzaak waar je op bezoek kunt. Ideaal.

perfect

Lange tijd terug was hetgeen ik wilde niet voorradig. Nu keurig geattendeerd dat er weer voorraad is en vlot kunnen bestellen en dito geleverd !! Zo hoort t bij iedereen te gaan KLASSE !

Professioneel

Ben op de hoogte gehouden voor een product wat even niet op voorraad was. Ook prijs technische zeer aantrekkelijk.

Men komt zijn beloften na.

De leverantie kon niet in 1 keer geschieden en daarvoor was er een mededeling dat de rest binnen korte tijd zou worden nageleverd. Dit gebeurde netjes op tijd.

Bood wat ik zocht

Leverde trager dan verwacht

Uitstekend bedrijf

Zeer goed verpakt, snelle levering.

Goede en snelle levering. Jammer dat niet alles in doosjes verpakt was. Vrgr Marianne

Vlot en deskundig geholpen

Ondanks dat we ‘live’ op de stoep stonden, werden we vriendelijk geholpen.

Goed assortiment tegen leuke prijs

Prima! Kantoor makkelijk te vinden. Wat ik wilde had ik van te voren uitgezocht en was direct uit voorraad leverbaar.

zeer tevreden

Na telefonisch een vraag te hebben kunnen stellen direct besteld. De levering was prima op tijd en keurig verpakt. Een aanrader

Zeer tevreden!!!

Mooi bestek, snelle levering, met zorg verpakt en geleverd.

Snelle service, goede producten

De bestelling was zeer correct en snel uitgevoerd.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd!

Duidelijke website, supersnel geleverd

Top, als het nodig is zou ik zo weer iets bestellen.

Prima service en levering: Perfect

Goede voorlichting en service en perfecte, vlotte levering. Zocht een speciaal soort lepel uit 40 jaar oud bestek van Kempen & Begeer en werd goed geadviseerd over vervangende type en soort. Daarna vlotte levering. Perfect dus

Betrouwbaar en snel

Betrouwbaar en snel

Bestelling netjes en snel geleverd! En voordeliger dan elders.

Top,top,top

Wat een mooi Villeroy & Bosch bestek !En voor een mooie prijs .

138 Slotlaan

Zeist 3701GS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire