goed geregeld

Snelle reactie op vraag, eenvoudig bestelsysteem en snelle levering

Assortiment met mooie merken, snel geleverd, goed verpakt ter verzending, concurrerende prijs

Na telefonisch contact helemaal op de hoogte wat de mogelijkheden waren om te bestellen voor onze organisatie. Fijn ook dat het telefonisch kan ipv mail of chat.

Héél prettig en prima

Je kunt rustig alleen de zeer ruime keuze bekijken en vervolgens óók vaktechnische toelichting krijgen

Snel en goed geleverd

Bestek werd snel geleverd en was goed verpakt. Prima.

Goed verzorgd en bezorgd

Was netjes ingepakt. Alles was heel aangekomen.

Afspraak nagekomen keurige levering.Aanrader om bestek weer te kunnen aanvullen, de moeite genomen om te kunnen helpen.Kan niet beter.

Telefonisch goed geholpen en daarna spoedige levering

Correct geleverd wat besteld werd

Met veel dank vanwege de begunstigen van het kado, al hebben ze het nog niet gekregen, maar ‘t was wel hun keuze.

snelle levering en juiste product

overzichtelijk website met details en afmetingen zodat juiste artikel goed te vinden is.Snelle levering

Vriendelijk aan de telefoon

Koeriersdienst geeft geen tijdslot aan op de leverdag. Dat is dan lang thuisblijven als hij om 16.00 uur komt

Binnen 2 dgn prachtig bestek in huis.

Goed snel en goedkoop

helaas niet gezien dat voor iets meer geld ik ook de taartvorkjes erbij kon kopen

Zeer goede service

Hele behulpzame mensen. Ik was een lepel kwijt die niet los te koop is. Maar toch konden ze hem mij opsturen. Heel fijjn!

Het was zeer correct.

Ik had mijn bestelling geplaatst en het werd erg snel geleverd.

Snel en netjes geleverd wat besteld was.

Fijn dat je hier losse lepels, vorken, messen, etc. kan bestellen en niet alleen complete sets.

Goede prijs, snelle levering, uitstekend dus.

Ik vond snel wat ik zocht, het bestellen ging soepel, en de levering ging bijzonder snel (de 2e werkdag na de bestelling werd het al afgeleverd)

uitstekend

correcte afhandeling en snelle levering

Fijne webwinkel

Mooi bestek, breed aanbod, gunstige prijs.

Snelle levering. Het is een mooie doos bestek past er prima in.

Grote keuze, snelle levering

Meteen gevonden wat we zochten.

Top. Zeer snelle levering

Het geleverde product voldoet voor 100% aan de verwachting. Netjes verstuurd.

Positief

Goed product tegen een goede prijs. Een set bleek verkeerd geleverd maar daar is goed en snel op gereageerd en dat is binnen 1 dag opgelost.

138 Slotlaan

Zeist 3701GS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire