Uitstekende service

Ik had een fout in mijn bestelling gemaakt. Dankzij de klantvriendelijkheid van Bart van Schie was mijn probleem meteen verholpen. De fout was via mail hersteld en de volgende dag was de correcte bestelling verstuurd. Heel blij met de bestek set en met de service van Bestekshop.nl. Een aanrader!

Snelle levering en het bestek ziet er mooi uit

Hele goede service en de juiste producten voor een prima prijs.

Flexibel in het maken van een afspraak om af te halen op hele korte termijn. Prima aanbiedingen op de site.

Super winkel

Snelle levering en fijn dat dit boven de €30 al gratis is. Daarnaast heel scherp geprijsd voor deze goede service!

Fantastisch , wat een service

Nadat ik bestek heb besteld kom ik erachter dat er een beter alternatief is. De voicemail na 18.00 uur ingesproken. Prompt word ik de volgende dag teruggebeld door Bestekshop. Hij had al een oplossing en stuurt dezelfde dag het bestek. Ook het geld is reeds naar mij overgemaakt. Wat een service !

Ruime keus, goed advies. Aanrader!

Netjes volgens afspraak geleverd

Goed en snel!

Snelle levering ondanks de feestdagen. Een gedeelte werd een dag later nageleverd, dit had ook in 1 levering mogen

Goede levering en goede producten.

Uitstekend, grote keus, goede service!

Goede voorlichting, medewerker/ eigenaar is expert en de optie voor omruiling was prettig maar gelukkig niet nodig.

Erg mooie aanbieding

Mooi bestek. Sjieke uitstraling en erg fijn snijdende messen

Super goed geholpen

Omdat wij het bestek toch wilden vasthouden hebben we een afspraak gemaakt. Na wat advies kregen we de tijd om rustig rond te kijken. Hoewel de showroom beperkt is, is niet alles te zien. Maar door de uitgebreide informatie en de kennis van het product van de verkoper hebben we een zeer goed advies gehad. Daarmee ook een goed beeld kunnen vormen. We zijn daarom ook direct over gegaan tot koop van de set.

goede kwaliteit en snelle service

prettige onlinewinkel. duidelijk overzicht, prima prijzen en goede kwaliteit en snelle levering

Mooi product en goede klantenservice

Ik had wat issues met de levering van mijn pakketje maar dit is heel goed opgepakt door de klantenservice van bestekshop. Mocht er onverhoopt iets mis gaan met de levering ben je in goede handen en hoef je je geen zorgen te maken.

Snelle en keurige levering

Groot assortiment. Prima customer service. Absoluut aan te raden. Ga zo door! Mvrgrt Marc

Fijne webshop met kwaliteitsproducten

Schitterend Villeroy & Boch Piemont bestekset gekocht. Heel erg blij mee, zware kwaliteit en ligt fijn in de hand. Prettige website met goede bestelervaring. Snel geleverd, zelfs in de dagen net voor Kerst, en stevig verpakt.

Prima afhandeling

duidelijke website

Prima, duidelijke website, netjes geleverd

gewoon goed

duidelijke aangegeven de tijd van bezorging en op tijd in de brievenbus

Het brievenbuspakket werd in de aangegeven tijdzone bezorgd. Het paste in de brievenbus omdat er geen doos omheen zat. Ik verwachtte dat er aangebeld zou worden, maar dat hoefde blijkbaar niet.

Très professionnel !

Service clientèle très rapide! Très réactif ! Ça vaut aisément 5 étoiles. Bravo à eux et bonne continuation

Fast delivery, well packaged and gorgeous quality.

Excellent

138 Slotlaan

Zeist 3701GS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire