Netjes verpakt en mogelijkheid tot achteraf betalen. Top!

Kwaliteit

Goede producten en snelle levering. En veel goedkoper dan op andere sites!

Het ging allemaal heel eenvoudig en alles werd keurig volgens afspraak geregeld

Top levering

Snelle levering, goede prijs, goed product

Goed geholpen! En goede kwaliteit!

Goed geprijsd, efficiënte aflevering

Een uitgebreid aanbod; scherp geprijsd; snelle aflevering

Super snelle service & goede prijs!

Goede prijs (korting) en snelle bezorging. Heel erg fijn en blij mee!

Goede service.

Het bestelde pakket was niet juist bezorgd, waardoor het pakket even zoek was. bestekshop heeft dit direct geregeld en me verzekerd dat het goed zou komen en dat was ook idd zo, binnen 3 dagen had ik pakket in huis. Plezierig geholpen aan telefoon, complimenten!

Brede leus, goede kwaliteit en snelle levering

Prachtig bestek voor een uitstekende prijs. Plus zeer snelle levering.

Ik ben uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen nadat ik nog een vraag had over een bestekset

No nonsense aankoop. Bestekset gezien, besteld. Goed op de hoogte gehouden. Verschillende betaalmethoden. Pakje snel binnen, helemaal goed. Gecontroleerd en direct betaald via Afterpay. Prima!

Snelle correcte levering

No worden needed

Er was 1 lepeltje beschadigd. Nadat ik hier een mail Incl. foto over had gestuurd, had ik 3 dagen later een nieuw lepeltje in de brievenbus.

Prima geholpen, deskundig advies

Afspraak voor bezoek aan showroom is een uitstekend idee als je nog aarzelt tussen modellen.

Mooi bestek

Snelle verzending van kwalitatieve producten!

Snelle verzending van kwalitatieve producten! Geen negatieve opmerkingen verder, alleen prima site voor dat wat je nodig hebt.

Goede prijs, snellelevering

Snel en goed geregeld

Positief

Geweldig!!

Mijn bestek is de volgende dag op tijd besteld als cadeau voor zoon/schoonodchter! Hun blij ik blij. Ik zeg een aanrader.!

Bestelling uitstekend afgehandeld, zelfs in Brexit-tijd.

Tot onze grote vreugde is de door ons bestelde en door u op 6 september namens ons naar onze dochter en schoonzoon gestuurde bestekset Victor van Villeroy en Boch mét aanvullingen in goede orde vandaag 24 september in Engeland aangekomen! Het waren spannende weken: al op 10 september was het pakket keurig ingeklaard en “op depot”in de VK. Maar daarna tot nu geen nieuws meer. Gelukkig hebben we ons geduld weten te bewaren. De ontvangers zijn er erg blij mee. We stellen het zeer op prijs dat u met ons meedacht en op deze manier service verleende. Hiervoor hartelijk bedankt. Gerard en Marian van Campen

Snel levering en goed kwaliteit

Ben heel blij met mij bestelling.

Prima winkel

Snelle, perfekte levering.

Onze bestelling is volgens aanvraag geleverd. Het Besteck is compleet en in goede staat ontvangen. Wij zijn er blij mee. Met vriendelijke groet R. De Haas

Goede customer service!

Na een eerste foutieve levering, hebben ze de fout onmiddellijk opgelost en rechtgezet.

138 Slotlaan

Zeist 3701GS

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire