Super goede service

Nadat het pakket niet werd bezorgd door de verzendmaatschappij super goed contact gehad met Bart van bestekshop.nl. Geregeld dat de verzending alsnog op tijd aan kwam. Super goede service!

Uitstekende service

Ten eerste hebben ze een grote hoeveelheid zeer verschillende bestekken en dergelijke in hun assortiment en ten tweede leveren ze de bestelde spullen erg snel en accuraat.

Geweldige ervaring

Gemaakte afspraken worden nagekomen, heel fijn.

Communicatie en levering top!

Snel en correct

Heel goed.

helemaal goed!

snelle verzending, goed verpakt!

Goed verpakt. Snelle levering.

Goed verpakt. Snelle levering.

Snel en correct geleverd

Uiterst content mee

Goed snel en vriendelijk

Zeer veel en goede keuze, heel snelle levering maar ook in de winkel goed geholpen. Blij met het bestek

top service en groot gamma

reeds op verschillende websites gezocht om verloren gegane onderdelen van het bestek dat we 30 jaar geleden gekocht hebben bij te kopen. Bij bestekshop was alles nog verkrijgbaar.

Goed verpakt , had wat mij betreft minder plastic gebruikt kunnen worden

Erg tevreden over de snelle levering

Mooie duidelijke site

Groot assortiment bestek, mooie aanbiedingen. Behulpzaam en makkelijk en snel contact.

Bestelling (bestek Villeroy & Boch) vlot afgeleverd en een foutje in de levering snel rechtgezet met een prima na service. De rest van dit bestek gaan we zeker hier bestellen.

Snel en goeie prijs voor mooi bestek

Was blij te zien, dat delen mijn bestek nog te leveren waren! Snel en goed geprijsd!

Breed assortiment en super service!

Wat een breed assortiment bij bestekshop! Wij zijn langs geweest in de showroom om beter een keuze te kunnen maken. Goede locatie en alle moeite wordt gedaan om producten te laten zien. Super service! Al met al een geweldige winkelervaring!

Snel bezorgd netjes ingepakt m.a.w. top.

Niet zo goed

Ik krijg er niet alles in, als je toch van alles 6 stuks hebt moet je toch ook plaats hebben voor 12 en niet voor 11 lepels of 10 vorken. Waar moet je de anderen dan laten. Ik heb al van alles geprobeerd maar kom er niet uit.

Gekend materiaal, vlot geleverd aan goede prijs.

Gekend materiaal, vlot geleverd aan goede prijs.

Reliable description of product

Good selection Customer friendly site Quick delivery Quality of product

Zeer gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.

Perfecte service en snelle levering

Na een prettig telefoongesprek waarin ik advies vroeg de bestelling online gedaan. Snelle levering. goed verpakt.

Snelle aflevering. Bestek ziet er prima uit.

Mijn ervaring is uitstekend!

Goede aanrader!!

Slotlaan 138

3701GS Zeist

Over Bestekshop.nl

Bestekshop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bestek en tafelaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan besteksets, serviezen, glazen, tafellinnen en andere eet- en drinkaccessoires van hoogwaardige merken. Bestekshop.nl richt zich op het bieden van stijlvolle en duurzame producten voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden, met een focus op kwaliteit, design en klanttevredenheid.