Hebben zeer goede producten !

Ze hebben kwalitatieve producten aan een redelijke prijs. Ze leveren zeer snel.

Zeer correct en service gericht

Dank voor alle hulp toen het bestelde bestek moest worden teruggestuurd toen we andere keus wilden.

Ik heb hier een bestekset besteld. Bij binnenkomst hadden 3 van de 6 messen schade. Na dit gemeld te hebben zijn er meteen 3 nieuwe messen verstuurd. Al met al een hele goede service!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Top bedrijf

We zijn hartelijk ontvangen in de showroom en voortreffelijk geholpen. Ruime keus en mooi ten toon gesteld, we hebben een prachtig bestekset uitgezocht. Een tien met een griffel!

Heel klantvriendelijk.

Heel klantvriendelijk.

Het bestek ziet er prima uit.

Hopen dat de kwaliteit van het bestek goed is, en dat eht een opruimaktie is van oude modellen

Goede, snelle levering.

Helaas heb ik het pakket terug gestuurd wil graag verzilverd bestek. vr groet, M. Pekelder

I

Prima webshop

De site, het aanbod, de prijzen/aanbiedingen en verzending allemaal goed

Supermakkelijk te bestellen

Goed te zoeken welke merk je ook zoekt van bestek. Netjes thuisbezorgd. Makelijk te vinden en netjes verpakt. Ben er heel blij mee.

Uitstekende kwaliteit prijs verhouding.

villeroy en boch bestekset besteld. Helaas 2 messen beschadigd. Dit gemeld en de volgende dag lagen er 2 nieuwe messen op de deurmat! Echt super en snelle service!

Snelle en goede afhandeling van mijn bestelling

Snelle en goede afhandeling

Snelle en correcte levering

Bestelling geplaatst en een dag later het artikel in huis!

Snelle levering, keurig verpakt.

Heel tevreden

Op heel korte termijn konden we nog een afspraak maken om langs te komen, en heel goed geholpen. Fijn dat een afspraak mogelijk was om het niet alleen van een plaatje te zien, en het bestek was op voorraad dus konden we gelijk meenemen.

Ravie

Beau set de couteau à moindre coût et livraison rapide

Duidelijke website en snelle levering

We wisten welk bestek we wilden hebben en hadden onze bestelling snel in huis. Goed verpakt

Ruime sortering

Veel keus, snelle levering

Snel en juist

Snel, correct en alles juist in de levering. Toen ook de beste prijs op internet

Scherpe prijs. Correct en snel geleverd.

Prijs en snelle levering

Mooi bestek, fantastische service

Ik heb laatst een heel nieuw bestek gekocht en werd bij een vraag ook nog eens uitstekend en klantvriendelijk geholpen. Ik kan bestekshop.nl aanraden!

Vriendelijke en snelle service

Ik zou Bestekshop aanraden

Grote keus en goed te woord gestaan

Slotlaan 138

3701GS Zeist

Over Bestekshop.nl

Bestekshop.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in bestek en tafelaccessoires. Het assortiment omvat een breed scala aan besteksets, serviezen, glazen, tafellinnen en andere eet- en drinkaccessoires van hoogwaardige merken. Bestekshop.nl richt zich op het bieden van stijlvolle en duurzame producten voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden, met een focus op kwaliteit, design en klanttevredenheid.