Filter

Snelle levering en snel reageren op mails

Vriendelijke en behulpzame verkoper en mooie showroom.

Ik kon verschillende bestekken bekijken en er vragen over stellen. Hierdoor kon ik makkelijk mijn keus maken en mijn bestek kopen. Het was fijn om de verschillende bestekken in het echt te zien en voelen.

Goed, betrouwbaar en heel snel geleverd in Frankrijk

Goede en snelle communicatie bovendien.

Een bestelling wordt keurig en snel afgehandeld

Fijn dat we op de hoogte werden gehouden over de aankoop. Goede service en vooral mooi bestek. Niks op aan te merken.

Uitstekende service!

Uitstekende service!

Makkelijk qua bestellen, prima geregeld qua bezorging op tijd en goed geïnformeerd. Daarnaast nu een mooi product in huis waar we jaren plezier van gaan hebben.

prima!

Ik heb een lege bestekdoos besteld en heel snel ontvangen, zondermeer goede kwaliteit. Dat gold ook voor de beantwoording van mijn zondagse vraag over overig assortiment, die was er op maandagochtend vroeg. Duidelijk dus. Dankjulliewel!

Prettige klantenservice, mooi product

Er werd snel en vriendelijk en met een duidelijk antwoord gereageerd op mijn vraag. Heel fijn. Persoonlijk, niet wen anonieme webwinkel. Het bestek dat ik kocht is mooi en werd snel verzonden.

Fijne webshop

Groot assortiment, eenvoudig bestellen. Vlotte en correcte bezorging.

Alles klopte!

Besteld geleverd en gebruikt binnen 24 uur.

Fijn contact en prachtige produkt

Fijn contact , en product voldoet helemaal aan de omschrijving, heel blij mee. Ook snelle levering en keurig verpakt. Met ook nog een kleine verrassing als cadeautje verpakt. Dat vond ik echt heel verrassend en zeer attent!!

Geleverd zoals afgesproken

Xxxxxxxxxx

Supersnelle levering en scherpe prijzen!

Bestekset was volgende dag al geleverd uit voorraad. Prima service!

Snelle en correcte levering

Bestek zoals beschreven en netted verpakt. Ook redelijke prijs.

Zeer goede en deskundige service

Op zoek naar een nieuw bestek? In deze winkel heb je de ruimste keuze die ik ken. Als je er op internet niet uitkomt kun je een afspraak maken om de gehele collectie te bekijken en je goed en persoonlijk laten adviseren. Alle grote en bekende merken met de diverse verschillende modellen zijn te zien in de showroom. En ook de after sales is uitstekend. Een extra aanvulling was geen probleem.

Goede ervaring met dit bedrijf

Alles naar wens en op tijd geleverd

Zeer snelle en correcte levering.

Zaterdag besteld en dinsdag in huis. Product was aan een scherpe prijs.

Klantvriendelijk en professioneel

Wij wilden ons rvs bestek aanvullen met losse componenten. Het bezoek aan de kleine showroom was erg prettig. Op afspraak alleen overigens. Meest gangbare is in voorraad en kun je meteen meenemen

Bestekschrijver doet wat zij zegt.

Op tijd de gevraagde artikelen in goede conditie gekregen. Precies zoals ik het bestekd had.

Duidelijke webshop. Snelle levertijd.

Dadelijk geleverd en goedkoper dan ergens anders!

Dadelijk geleverd en goedkoper dan ergens anders!

FANTASTISCH!!

Perfecte, zeer snelle levering. Geen problemen, ik zal er meer bestellen en de kwaliteit is gewoon fantastisch!!!!!

138 Slotlaan

Zeist 3701GS