Filter

zeer goeie ervaring , alles super vlot verlopen .

zie boven

snelle levering conform bestelling aan scherpe prijs

snelle levering conform bestelling aan scherpe prijs

Ik ben heel goed geholpen.

Ik heb eerst telefonisch een afspraak gemaakt en ben toen naar de webshop geweest. Waar ik heel fijn en goed bent geholpen.

Alles vlot en volgens afspraak geregeld!

Niks op aan te merken!

Grote keuze

Na een vriendelijke ontvangst uit een ruime keuze ons bestek kunnen vinden. Gratis parkeren voor de deur.

Heel mooie bestekset

Mooie bestekset en snelle service.

Goed tel contact

Alles prima gegaan.

Heel goede kwaliteit en service

Vlot in goede orde ontvangen, prettig overleg per mail

top

snelle service en goede communicatie qua bezorging

Keurig geïnformeerd

Jammer dat de voorraad niet klopte. Wel keurig geïnformeerd en netjes afgehandeld.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering van mijn bestelling. Betreft aanvulling van mijn bestek dus ik was al bekend met de bestekshop.

Netjes op tijd

Goede kwaliteit. Netjes op tijd geleverd.

Snel en correct

Prima ontvangen in de brievenbus

goede ervaring

correcte levering

Mooi bestek. Prima kwaliteit

Het pakket was goed verpakt, niet beschadigd. Het product zag er goed uit . Tevreden.

Geen idee of u de dienstverlening nog kan verbeteren vermits deze perfect was!

Grote keuze, mooie merken, zeer gebruiksvriendelijk. Terugbetaling van retour artikel "incl. verzendkosten" had ik niet verwacht en dus was ook dit een pluspunt! Via mail voelde ik een warme vriendelijke medewerker dus zal ook dat in orde zijn veronderstel ik. Nu ik jullie online shop heb ontdekt heb ik veel zin om mijn hele huishouden te vernieuwen. :-))))))) Bedankt voor jullie snelle, correcte, vriendelijke service! Bravo!

Goede service, snelle verzending

geweldige keuze en service

We konden langskomen en daar was een fantastische showroom met alle opties. Je kon op je gemak alles bekijken en voelen, een aanrader.

goed en snelle service

Villeroy & Boch Mademoiselle 12 persoons, 68 delig gekocht. één mes was ongeslepen. Door een hele snelle reactie van klantenservice was het probleem binnen een dag opgelost. Ik zal hier zeker nog meer gaan bestellen.

Super snelle levering van mijn bestelling!

Na mijn bestelopdracht van lepels, werden ze al de volgende dag afgeleverd! Geweldig vond ik dat!

Mooi bestek

Mooi en degelijk bestekset! Stijlvol en duurzaam. Gaat een leven lang mee.

Snelle bezorging van hoogwaardig bestek

Villeroy & Boch bestek besteld en was goed verpakt voor de verzending. Heel tevreden meet het bestek.

138 Slotlaan

Zeist 3701GS