Vertrouwd.

Sinds enige tijd gebruik ik de batterijtjes van Oogvoororen. Vanwege mijn ernstige Tinitus klachten draag ik dag en nacht een gehoorapparaat in beide oren. Dit kost veel batterijen en snel. Vanwege de gunstige prijs/kwaliteit verhoudingen, van Oogvoororen, Toen ik nieuwe bestelde, afgerekend via iDeal, bleek dat er niet geleverd kon worden. Hierover werd ik telefonisch gewaarschuwd. Omdat de levering misschien te laat kwam, kreeg ik alvast 12 batterijtjes geleverd. Voor het geval dat de levering te laat was. Uiteindelijk was dat niet nodig. Wat een goede service!

De reinigingstabletten doen precies hetzelfde als de veel duurdere bij de audicien.als de ta

Goedwerkend.

Goede en Snelle Service

Super makkelijk bestellen, keurig verpakt en snel als een brievenbus pakje geleverd, zoals het hoort!

Uitstekende levering!

Hallo oog voor oren, iedere keer wanneer ik bij uw bedrijf batterijtjes voor mijn hoorapparaat bestel worden deze zeer snel en juist afgeleverd! Daar wordt ik blij van. Bedankt hier voor.

Uitstekend bedrijf

Duidelijke omschrijving product. Snelle levering. Primakwaliteit.

snelle levering, scherpe prijs

Mijn Cerustop dopjes werden binnen twee dagen geleverd. Omdat ik er drie nam hoefde ik ook geen bezorgkosten te betalen. Daardoor werd de prijs de helft van wat ik bij de gehoorspecialist betaal! Wat ik jammer vind is dat de drie kleine doosjes in een (veel) te grote doos zitten waardoor ze niet in de brievenbus passen. Wat mij betreft mag de zending per briefpost. ik ben een heel tevreden klant

Bestelling was eenvoudig en snel geplaatst Goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en de levering Volgende dag al geleverd Was een brievenbus zending, hoefde dus niet thuis te blijven

Prima geholpen

Prima geholpen

mijn moeder wordt goed geholpen

ze kan altijd hulp krijgen en goede uitleg

Snelle reactie en afwerking van vragen.

snel

Snelle service, scherpe prijs

Mijn bestelling van reinigings- en ontsmettingsdoekjes werd snel geleverd, ruim binnen de in de webshop aangegeven marge van 2-5 werkdagen. Ze voldoen prima .

Mijn batterijen zijn weer snel geleverd vandaag besteld morgen geleverd in keurige verpakking

Goed advies

Telefonisch geïnformeerd naar de juiste filters. Meteen besteld en de volgende dag in huis.

snelle en goede bezorging

nvt

makkelijk bestellen en snel geleverd !

fijne site en geleverd naar wens

Bestelling is eenvoudig

Hoewel het eenvoudig is om te bestellen, zou toch liever persoonlijk kopen in bv Brielle.

Alles prima geregeld.

Het is gewoon allemaal goed

Voldoen

Product voldoet aan verwachting

Het gaat om die van mijn man

Na een schoonmaakbeurt klaagt hij over dat ze niet goed meer werken hij is naar de huisarts geweest maar oren zijn schoon nu moet ik ze opsturen , erg lastig maar het is niet anders waar moet ik ze naar toe sturen ?

In een woord perfect

Zonder moeite alles ontvangen

Voor het eerst besteld binnen 24 binnen

Makkelijk en snel

Je hebt de spullen punctueel en snel binnen

Snel

Snelle verzending en prima prijs

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg