Snelle verzending

Op de webshop lastig om verschillende producten in je boodschappenmandje te krijgen in 1 bestelling. Verder prima afhandeling met goede producten.

Heel tevreden met de batterijtjes voor mijn oorapparaten

Ik doe met uw batterijtjes langer dan die veel duurder zijn ,dus heel blij met die van u ,

Oké waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt, maar...

Ik werd de dag erna direct opgebeld en het ontbrekende onderdeel per direct opgestuurd en de dag erna lag het in de bus. Ik had het onderdeel ook met kerst besteld dus ik snap dat niet alles dan gelijk goed loopt was ook een beetje een vreemde bestelling. Uiteindelijk gaat het er om dat het keurig opgelost is en dat kan ik alleen maar beamen.

ben zeer tevreden

Alles verliep zoals het moest en ook de prijs was perfect. Ga zo door

Uitstekende verwerking bestelling van het juiste product. De levering door de transporteur was een paar dagen vertraagd door de grote drukte vanwege de feestdagen. Toch keurig afgeleverd.

apparaat doet het goed

Zou graag een periodieke controle hebben

email ter herinnering

Ik wordt keurig op de hoogte gehouden via een email met mijn persoonlijke pagina om onderdelen te bestellen

Een topbediening!

U hebt mijn bestelling snel uitgevoerd. Ook mijn nabestelling is qua betaling handig opgelost, waarvoor dank!

Spoedig het juiste product ontvangen.

Vriendelijke benadering, product tegen prima prijs op tijd netjes geleverd.

Bestelling en levering zoals afgesproken.

Makkelijke site

Snel geleverd. Wij zeer tevreden!!!

Heel goed na bestelling geplaatst te hebben volgende dag ontvangen

Wat een snelheid!

Wat een snelheid

Prima van kwaliteit

Snel geleverd.

Snelle accurate levering.

Prima.

Voor het eerst wat besteld en snel en goed geleverd

Snelle verzending ,goedkoop en prima batterijtjes

Volgende dag in huis,geweldige batterijtjes en scheelt de helft vd prijs

Netjes op tijd

De eerste 10 pakjes batterijen voor mijn nieuwe hoorapparaat besteld. Ik kocht ze eerst altijd bij Action maar daar zijn ze al weken niet binnen gekomen. Ik heb bij oogvoororen eerder batterijen besteld maar die waren van een ander hoortoestel. Op de site stond: voor 21.00.besteld de volgende dag in huis. Zo gezegd zo gedaan. 10 pakjes online gekocht en de volgende dag in huis. Ik hoefde er niet voor thuis te blijven omdat het pakketje in de brievenbus past. Mijn volgende bestelling doe ik weer online want ze zijn zelfs goedkoper dan de action

Vandaag besteld en morgen in huis.

Dat zouden er meer moeten doen en ook nog super netjes verpakt in envelope met logo.

oke

helemaal in orde

Matig

Bij filters zat er een gebruikt doosje bij. Ontbraken 2 filters. Verder snel bezorgd en prijs oké.

Betrouwbaar en goed en goedkoop

Een aantal jaren maak ik gebruik van diverse producten. Alles wordt volgens afspraak correct geleverd . Bedankt Nico de Bijl

Keurig thuis bezorgd.

Zeer tevreden wat ik besteld heb!

Heel goed en snel

Super tevreden! Heel vriendelijk aan de telefoon en vlotte en snelle levering.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg