Goede en snelle levering

Besteld en snel geleverd

Klantvriendelijkheid top!

Ik had zelf een verkeerd product besteld Het kostte 1 telefoongesprekken om het uit te leggen en kreeg meteen de oplossing aangereikt. Terugsturen naar antwoord nummer. Zo gezegd, zo gedaan, en een paar dagen later kreeg ik al het juiste product toegezonden. Kosteloos…. Ongekend, zo’n service! Dank Marjolein! Kelly Krieger

Stuk goedkoper!

Prima Nano filters voor mijn gehoorapparaat schoon te maken. En een stuk goedkoper dan bij mijn specialist. Blij(en mijn portemonnee ook) met jullie. Ik koop ze zeker weer bij jullie.

super service

altijd in orde bestelling goed geregeld

Correcte aflevering

Product exact , dat was bedoeld.

Ik heb diverse typen oordopjes besteld voor mijn Oticon Real hoortoestellen. Alle bestellingen zijn snel en correct afgehandeld en de volgende werkdag bezorgd. Prima webwinkel!

perfecte levering

goede kwaliteit op tijd geleverd

Bestelling snel verwerkt

Jammer dat door verkeerde sortering bij DHL de levering werd vertraagd.

Na mijn bestelling te hebben geplaatst is deze ook vrij snel geleverd.

Ik denk gewoon

Ik denk zeker in de toekomst weer te bestellen

Bestelling snel afgehandeld en opgestuurd

Batterijen

Keurig op tijd geleverd tegen een uitstekende prijs

Snel en accuraat

Snel en accuraat en niet duur

Moeilijk om binnen korte tijd een afspraak te maken

Als er problemen zijn met mijn hoorapparaten dan duurt het heel lang voordat ik een afspraak kan maken voor het spreekuur. Daardoor hoor ik soms weken niet goed. Als er een ander hoorapparaat wordt opgestuurd heeft die minder mogelijkheden dan het hoorapparaat van mij zelf.

Besteld en de dag erna geleverd. Pima

een goed product voor een goede prijs.

de batterijen van oogvoororen zijn van een goede kwaliteit. de bestellingen zijn ook vrij snel binnen, dus zeer goed.

perfecte service

artikelen worden netjes en op tijd geleverd. met dank

Snel

Tevreden

Uitstekend.

Ik kwam via de zoekmachine op Oogvoororen.Had al eens eerder via internet batterijen besteld. Was toen een aanbieding. Ben heel tevreden over de snelle levering. Kom zeker bij jullie terug.

Snelle en goed verpakte levering.

Het bestelproces was zeer makkelijk en helder. Het was een snelle en goed verpakte levering met een lage geen verzendkosten drempel. Aanrader dus.

Na 1 dag de batterijen in huis, bestelling apparaat stukje 2 dagen geweldig goed.

Prima geholpen, batterijen na 1 dag in huis. Koppelstuk gehoorapparaat na 2 dagen. Heel goed gedaan.

Prima bedrijf

Verzorgde service bij de telefoon, bezoek en webshop

Goede service en zorg

Koop al jaren bij Oogvoororen prima bedrijf wat ik graag aanbeveel

Fijn bedrijf, goed prijs en prima service.

Wat een geweldig fijn bedrijf. Makkelijk zoeken naar spulletjes voor juist jouw gehoorapparaat en snel verstuurd ook. En voor een echt goede prijs. Ik kom zeker terug als ik weer wat nodig heb.

Uitstekend en alles voor elkander

Zoals ik al aangaf uitstekend op de gemaakte bestelling en de volgende dag in huis.

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg