zeer goede firma.

Bestel bij deze firma al heel lang hoorbatterijen! Zijn voordelig en hebben alle gangbare merken. Word geinformeerd als ze zijn verzonden en dat is zeer snel! Al met al een echte aanrader.

Goed assortiment en prijs kwaliteit verhouding

Was op zoek naar oordopjes en vond deze in een breed assortiment bij Oogvoororen

Top. Snel en prima prijs. Brievenbus post en goed verpakt.

Zeer prettige benadering en grote betrokkenheid .

De medewerker was persoonlijk en betrokken. Goede adviezen!

Snelle Levering

Snelle en korrecte levering en NIET duur.

Goed geholpen, snelle levering

Ik wist niet precies welke receivers ik nodig had, maar werd goed geholpen en de volgende dag waren ze in huis.

Oke

Snel en korrekt!

Snelle services

De dopjes voor mijn hoortoestel besteld en de volgende dag al ontvangen top

Fijn kontakt, vriendelijk en en vlg mij ook kennis van zaken

Professioneel

Prima! Vlotte levering.

Scherpe prijs! Volgende dag bezorgd.

Super service

Wat een fijne service geven ze daar, snelle reactie en fijn geholpen

Goedkoop, volgende dag in huis

Batterijen Rovac 312 gekocht, heeeeeel goedkoop, goed, volgende dag in huis.

Prima snelle levering van de bestelde batterijen

Voor de 2e maal gehoorbatterijen besteld. Net als de 1e bestelling werd ook deze bestelling snel en compleet geleverd.

Erg goed!

De service die Oogvoororen geeft is erg goed. De bestellingen en reparatie aan het hoortoestel was volgens verwachting. Ook telefonisch en persoonlijk contact zijn altijd erg goed en zeer infomatief geweest. Dus al met al erg tevreden over Oogvoororen

Een goeie web site is alles.

Vlot keuze kunnen maken en binnen een dag het bestelde in huis. Wat wil je nog meer. Super.

Goede wijn behoeft geen krans

Waarom prijzen,iedereen doet goed werk

Prima bedrijf

Makkelijk online besteld,goede prijs snel bezorgd, top

Het ritselt, ruist, knarst, knerpt, bromt en fluit: er is weer een dimensie teruggekomen.

Eerlijk gezegd vond ik mezelf nog niet zo doof. Nu realiseer ik me hoeveel ik inmiddels miste aan geluiden. Het was even wennen maar ik ben zeer tevreden na twee maanden gebruik. Met dank aan Floris.

Zéér correcte levering en een duidelijk advies,zeker aan te bevelen

zeker aan te bevelen

Snel en makkelijk

Snel kunnen bestellen en levering ging zoals vermeld op website binnen 1 dag had ik het binnen mijn bestelling

Snelle accurate levering!

Snel geleverd conform de afspraak!

Een mooie envelop!

Ik heb filters voor mijn hoortoestellen besteld. Gelijk maar 2 stuks, want dat scheelde in de verzendkosten. Ze zaten in een hele mooie envelop. De postbode kon ze daarom zo in onze brievenbus stoppen. Nadat ik ze uit de brievenbus heb gehaald heb ik de envelop voor zichtig open gemaakt. Wat bleek. Ze hebben goed hun best gedaan, want het waren de juiste filters. Ik kon ze direct gebruiken en hoefde niets terug te sturen! Ik ben zo blij met de service dat ze de goede filters in een mooie envelop hebben gestopt. Ze hebben echt oog gehad voor mijn oren!!!!!

Prima assortiment en service

Eerste ontmoeting met deze firma beviel goed. Kon precies vinden wat ik zocht en had het snel in huis ! Zal een volgende maak zeker weer hier te rade gaan

Doctor Deelenlaan 8

5042 AD Tilburg