Perfect.

Precies op tijd. Vriendelijke meneer.

Netjes afgeleverd

Op tijd zoals vermeld en nette chauffeur

Goeie service. En behulpzaam

Vluge levering en aardige chauffeur

Netjes afgeleverd

Zelf was ik niet thuis en had gevraagd om het pakket voor de garage te leggen. Omdat het regende heeft men het onder de veranda gelegd. Dat vind ik TOP!

Bezorg moment was duidelijk gecommuniceerd, de bezorger was zo lief om het bed mee naar boven te tillen! Kwaliteit van het bed en de matrassen zijn uitstekend.

Nette levering

Zeer duidelijke leveringstijd en keurig op tijd.

Super nette aflevering, en ook behulpzaam

Nette chauffeur

Snel en correct

Goede communicatie en duidelijke uitleg

Vlotte levering. Perfecte communicatie.

De communicatie over de levering verliep perfect. Tijdstip was accuraat. Vriendelijke heren die ons pakket aan de deur brachten, ondanks dat het adres moeilijk te vinden was. Top service!

Fantastisch!

Nog nooit een pakket zelfs eerder ontvangen dan voor het aangegeven tijdvak. Maar vandaag dus wel! Heb ik lekker de hele dag verder vrij. Vriendelijke chauffeur.

Vlotte levering

Ik werd goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering zou plaatsvinden, en inderdaad, ze waren mooi op tijd. Aflevering ging ook prima, alles goed dus!

Vlotte service en alles volgens afspraak

Twee barstoelen besteld en na telefonische afspraak en daarna een track and trace code gekregen te hebben, alles volgens afspraak verlopen.

Nette aflevering

Perfect zoals aangegeven op planning

Netjes geleverd

Netjes geleverd

Ik was thuis. Het is ondertekend door iemand anders en afgeleverd bij de garage van de buurvrouw

Zeer slecht contact. Wel mooi op tijd

Het aangegeven tijdschema perfect aangegeven.

Daarnaast worden de updates en de toegankelijkheid van Track & Trace zeer op prijs gesteld. Top!

Erg netjes bezorgd

Heel vriendelijk en netjes

Prima bezorging

Keurig op tijd, nette chauffeur, hij heeft de spullen even mee in de garage gelegd. Gewoon goed.

Alles Ok

Alles Ok

uitstekend

pakket was goed te volgen en netjes op tijd

Fantastisch j

Een bezorger die alleen is Hij had wel een lift Maar heb toch 5dozen naar boven ge bracht top Oman een fijne chauffeur hart voor zijn werk

Zeer vriendelijk, belde op voorhand en goede service!

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.