Kan menig bezorgdienst een voorbeeld aan nemen

Heel snelle en correcte bezorging.Tijdstip zeer goed aangekondigd en precies volgens de planning.Groot pakket geheel onbeschadigd afgeleverd. Heel tevreden.

Zeer vriendelijk bedrijf wat ook meedenkt in mogelijkheden en goed contact houd met de klant. Voor waardering een 10.

@

Positief

Alles is vlekkeloos verlopen.

Goed geregeld!

Goed geregeld

Zoals was aangegeven is de bezorging precies volgens schema verlopen.

Zeer vriendelijke chauffeur

Ik kon in de app zien waar de chauffeur zich bevond. Ik werd ook gebeld door de chauffeur dat hij eraan ging komen. Zeer goede ervaring. Hele vriendelijke chauffeur!

Het pakket is goed en in de lift afgeleverd

Prettig

Keurige service!

Keurige service!

Live track van de stops, vriendelijke chauffeur en 15 min voor aankomst opgebeld.

Het was makkelijk telefoonisch te bereiken

Het was makkelijk mijn pakkett te track en trace

Prima ervaring

geen negatieve ervaring mee, ging zoals verwacht

Stipt en vriendelijk bezorgd

Mooi artikel

Prima Service

Prima service! Aardig en beleefde kerel!

Fijn dat je tijdstip levering kunt bijhouden

Prima levering

Goede

Vlotte en correcte levering.

Op de juiste tijd geleverd

Prima bedrijf. Netjes afgeleverd. Erg blij mee.

Uitstekende service

Van te voren een link ontvangen, met tijdslot en van te voren werd ik ook nog gebeld.

Tevreden

Geleverd naar alle tevredenheid

Alles prima

Heel makkelijk dat de levering is te volgen. Complimenten!!

Fantastische service

Vriendelijke en zeer behulpzame chauffeur.

Perfecte service

Perfecte service. Keurig vooraf geïnformeerd wanneer het pakket komt. Op de dag zelf 10 minuten vooraf gebeld dat ze er aan komen. Ook wordt het pakket naar de voordeur gedragen na de lift na een beetje aandringen.

Duidelijkheid van tevoren in aflevertijd; stipt nagekomen.

Chauffeur belde onderweg nog even extra dat hij onderweg was.

Top ervaring

Op tijd geleverd zonder beschadigingen en vriendelijk.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.