Netjes

Vriendelijke chauffeur netjes afgeleverd

Netjes afgeleverd

Belde netjes 10 minuten van tevoren

Keurig

Prima op tijd en een hele vriendelijke chauffeur

Zeer ontevreden

Nu 3x een pakket via heb ontvangen en dit was niet al te best. Eerste keer stonden ze in een hele andere straat, er wordt vervolgens gebeld door iemand die ik slecht kon verstaan. Overigens waren ze ook al ruim 2 uur later dan gepland. 2de keer ook veel later dan afgesproken. 3de keer gooien het pakket naar binnen niet vriendelijk en slecht verstaanbaar. Al met al zeker niet te vrede over dit bedrijf.

Geleverd volgens de voorwaarden en binnen de tijd die afgesproken was.

Keurig op tijd geleverd, aflevermoment ook goed te volgen via track en trace.

Stevige kwaliteit en goede levering

Product is van goede kwaliteit. Levering heel fijn verlopen. Steeds op de hoogte gehouden via mail. Dag van bezorging ook track en trace ontvangen. Zeker een aanrader!

Behulpzaam

Een doos moest naar de woonkamer anders kon ik niet lopen in de gang. Ze waren erg vriendelijk om het te doen .

Top Tafel en top bezorger.

100% aan te raden

Very good quality en service.

Snel geleverd alleen gisteren zag ik de kartonnen dozen door de wijk liggen. Slordig!

Super aardige man heeft het keurig afgeleverd

Ondanks dat ze na sluitingstijd kwamen leveren, hebben ze het goed opgelost. Ik ben tevreden.

Top levering

Je kan je levering goed volgen via een track en trace code. Vriendelijk en correct personeel.

Fijn dat het achter de poort geplaatst is aangezien ik zelf niet thuis kon zijn.

Uitstekend bedrijf

Keurig op tijd bezorgd, vriendelijke bezorger! Stevig verpakt en 0 beschadigingen.

Bezorging mooi op tijd

Supper

Perfect op tijd zoals beloofd

Op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Ons pakket werd op het vooraf aangegeven tijdslot bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger.

Goede bezorging.

Bezorger heeft mij gebeld, dat hij er aan kwam. Bezorging was prima, echt top. Had wel beetje medelijden met bezorger, omdat hij zwaar moest tillen.

Live te volgen

Heel prettig dat je precies kan volgen hoe laat je aan de beurt bent! Oersterk die chauffeur, hij tilde zo de zware spullen in zijn eentje naar de deur.

Top bezorger.

geleverd tussen aangegeven tijdstip

geen negatieve opmerking. Zeer aardige bezorger

Geleverd volgens afspraak, duidelijke tracking.

Vriendelijke bezorger!

Keurig!

Keurig en vriendelijk.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.