Alles Ok

Alles Ok

uitstekend

pakket was goed te volgen en netjes op tijd

Fantastisch j

Een bezorger die alleen is Hij had wel een lift Maar heb toch 5dozen naar boven ge bracht top Oman een fijne chauffeur hart voor zijn werk

Zeer vriendelijk, belde op voorhand en goede service!

Afgeleverd zoals verwacht.

Zoals al vermeld, geen problemen bij aflevering.. Prima dus.

Keurig conform afspraak geleverd

Korte periode van levering afgegeven, die steeds preciezer werd. Ook conform deze planning afgeleverd

Prima bezorging

Ik werd eerst netjes gebeld door de chauffeur, dat hij bijna bij ons in de straat arriveert. Het was ook netjes binnen de geplande tijdmarge. Ik was zelf op het moment van bezorgen niet thuis, partner heeft het naar binnen gehaald. Chauffeur stond al bij de auto, voordat huisdeur was geopend.

Zeer goed!!

Bestelling kwam volgens de indicatie. Zeer vriendelijk en behulpzaam

Heel aardige man en heel behulpzaam. We hebben pas brand gehad en heeft samen meegezocht voor een oplossing om de bank in het huis te krijgen. Onze deur is nl stuk. En het opvolgen met track en trace us ook zeer handig en juist. Super ervaring dus. Houden zo!!

Levering van de 3 grote en zware pakketten ging goed. Alleen jammer dat ze met 1 van de dozen bij het neerzetten in de kamer langs de hoek van de muur zijn geschuurd. Dit is nu beschadigd.

Alles volgens afspraak, vriendelijke chauffeur

Superfijn

Snel egeleverd

Snel en op tijd geleverd

Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer bezorger komt.

Zie boven

Alles is goed gegaan

Alles prima verlopen goede aflevering

Kan beter

De bezorger was veel later als de geplande tijd en was alleen (collega ziek). Niet echt handig met zo'n zware pakketten. Hij was wel aardig en correct en heeft de pakketten netjes naar binnen gedragen. Was uiteindelijk blij omdat het wat betreft de planning al 2x fout was gegaan.

Uiterst vriendelijke en correcte bezorging

Bezorging zoals het hoort te zijn

correct afgeleverd

keurig thuis afgeleverd volgens afspraak

Komt de afspraken perfect na

Netjes volgens de afgesproken tijd.

Goed op tijd, goed stevig verpakt, en schadevrij aangekomen.

Iets betere tijdvakken aangeven

Buiten de aangegeven tijden van bezorging die niet helemaal klopte, toch tevreden

Accurate levering!!

De levering was in het tijdstip dat werd aangegeven in track en tracé, dus dikke prima

Goede communicatie, mooi op tijd.

perfect

Ik kon de rit goedvolgen en het tijdstip klopte ! Aardige chauffeur !

The delivery guy was excellent.

The guy was extremely helpful and friendly.

Prima, keurige levering

En goed op tijd

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.