Prima, keurige levering

En goed op tijd

Heel netjes en op tijd

Niets aan te merken.

Goede bezorgservice geen aan of opmerkingen

Prima!!!!

Fijne bezorging

Was op de aangegeven tijd. Geholpen met binnen zetten

Goede communicatie.Duidelijke aankomsttijd, netjes gebeld door chauffeur, 20 min van te voren

Top bezorging

Perfect afgeleverd en erg vriendelijke bezorger! Goed te volgen via T&T waar het pakket zich bevindt

Netjes afgeleverd

De tafel is door de vervoerder netjes afgeleverd en in goede staat ontvangen.

Zending goed te volgen

Vriendelijke chauffeur en zending was keurig op tijd.

Super vriendelijk , een dikke pluim voor het vervoer

Vriendelijke bezorger

Mn pakket werd geleverd op de dag die gemeld was, de info vooraf was duidelijk. Op de dag zelf verplaatste de tijd van bezorging regelmatig en uiteindelijk werd het alsnog te laat ( buiten aangegeven tijd) bezorgd maar misschien zat er wel iets tegen onderweg , geen idee

Zeer Goed

keurig afgeleverd ga zo door

Een dikke 10 hebben mij heel goed geholpen

Zeer tevreden ook de nazorg. Ik had een stoel met een losgelaten stiksel en had sanderdaags smorgens al een nieuwe aan de deur, zonder bijkomende kosten. Bedank voor de beste service! Vriendelijke groeten Anita

Mooi op tijd geleverd

Mooi optijd geleverd

Netjes en mooi op tijd

Bezorging is perfect gegaan.

Salontafel is volgens afspraak tot aan de voordeur afgeleverd. Zeer vriendelijke man die de bezorging afgeleverd heeft.

Mooi op tijd en vriendelijke chauffeur

Bestelling kwam mooi op tijd, heel fijn ook de korte tijdsindicatie. Supervriendelijke chauffeur, heel correct. Top, dus.

Prima! Fijn die communicatie 30 min voor levering

Vriendelijke chauffeur!

Vriendelijke bezorger, pakket netjes neergelegd

De info was nauwkeurig, binnen de afgesproken tijd is ons pakket bezorgd, door door een vriendelijke bezorger! Super blij met deze bezorging!

Slechte ervaring

Zou mijn bestelling oorspronkelijk op 29 maart ontvangen. De hele dag thuis gezeten, maar niemand is langsgekomen. Vervolgens zou het 2 april geleverd worden, dus had ik vrijgenomen van werk, maar weer is er niemand gekomen. 3 april kreeg ik te horen dat ze om 9:16 langs zijn gekomen, maar dat ik niet thuis was, wat absoluut niet klopt. Uiteindelijk heb ik mijn bestelling pas op 5 april ontvangen.

Heel slecht

De planning is meestal onbereikbaar, er staat 9 uur bereikbaar maar om 9.15 nog steeds niemand. Een andere maandag de hele dag niet, sta je gewoon een uur in de wacht terwijl je later hoort dat ze dicht zijn vanwege suikerfeest, zet dan een bandje aan met we zijn gesloten en niet na 12 uur pas. Vervolgens na een nieuwe afspraak voor levering krijg je eerst een mail dat er technische problemen zijn en dat je per mail kan doorgeven wanneer je de bezorging wil hebben en krijg je zondagavond een mail dat ze maandagochtend komen, wat dan qua werk onmogelijk te regelen is. Aan de chauffeurs ligt het niet die zijn vriendelijk en meewerkend maar die planning is een grote bende.

Bestelling prima op tijd afgeleverd

De boxspring was heel goed verpakt, compleet met poten die in de box opgeborgen waren, toppie levering

top bedrijf

zeer goed geleverd en vriendelijk

Duidelijke communicatie via e-mail. Geleverd aanvang tijdsvak. Vriendelijke bezorger.

Ik ben zo tevreden over dit bedrijf.

Ik ben erg blij met dit bedrijf, goede service, goed meubilair, zeer vriendelijke service, vooral op WhatsApp. Ik was wanhopig op zoek naar een tafel om een ​​vergadering te hijsen, en ze hielpen snel en leverden. Ik raad ze aan.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.