Goede levering

Was vriendelijk en beleefd

Top service. Nette en vriendelijke bezorgerss

Top service. Met de track and trace alles prima kunnen volgen. 25 minuten van te voren belde de chauffeur op een uiterst vriendelijke manier dat ze er over 25 minuten zoude zijn. Bezorging ging uitstekend

Perfect!!

Besteld aantal keren mijn order gewijzigd, goed geholpen pakketje is snel geleverd!

schijtbedrijf

Eerste bezorgpoging wordt er gebeld was ik er net even niet... 2e bezorgpoging gewoon aanwezig maar deurbel niet gehoord maar wordt niet even gebeld. Dan derde poging gewoon hele middag weer aanwezig maar geen pakket terwijl ik bericht krijg dat het afgeleverd zou zijn. krijg er een punthoofd van

Goed geleverd

Bedankt voor levering

Prima bezorging

Aardige bezorger, netjes afgeleverd, op tijd.

Snelle en duidelijke bezorging.

Zeer vriendelijke bezorger. Duidelijke tijdvak. Erg fijn dat je de ritten ziet en welke rit je zelf bent en live kunt volgen. Zeker aan te raden.

Prima.

Fijn dat de chauffeur even van tevoren belt dat hij eraan komt.

Keurig afgeleverd

Keurig op de gevraagde plaats afgeleverd door vriendelijke bezorger

Goede aflevering vriendelijke mannen

Bestelling was mooi op tijd. Hele behulpzame mannen en zeer net en vriendelijk

Goed op de hoogte gehouden tijdens de dag

Netjes bezorgd en van tevoren gebeld over het tijdstip.

top

Zeer vlotte levering, alsook plaatste men de levering onder het afdak in de achtertuin tegen de regen waarvoor dank!

Fijne levering, netjes

Netjes zijn de spullen geleverd, helaas konden de mannen beide amper Nederlands en Engels maar toch netjes en geen schades

Prima, vlotte bezorging

Het (onhandig grote) pakket was wel wat beschadigd, maar de goederen niet.

Was net even niet thuis, maar met een belletje was het geregeld en lag alles netjes in de thuis.

Zeer goed hoor

De levering is gebeurt volgens afspraak.Bedankt en bezorger zeer vriendelijk.Dius ben tevreden klant.mvg Edwin Rochtus

Vandaag geen tafel

Op zich vind ik jullie goed. Maar vandaag zou mijn tafel worden bezorgd. Wat niet is gebeurd. De tafel hebben jullie terug gebracht naar meubelbaas. Mij werd verteld dat jullie een zending 2x mogen aanbieden. Deze tafel is nog maar 1x aangeboden. Dit is een nieuwe, een andere tafel dan de tafel die jullie eerst hadden aangeboden. Simone

Vriendelijke chauffeur,perfecte service

Mooie service

toppie levering

op tijd binnen en tijd klopt precies super service en vriendelijk chauffeur

vriendelijke chauffeur en perfect binnen het tijdsslot

Heel vriendelijke bestuurder leverde ons pakket af en dit heel mooi binnen de voorgestelde tijdspanne !

Prima bezorging

Goede communicatie

Bezorging ging netjes. Belde kwartier van te voren op dat ze er aan kwamen maar ook goed te volgen in de link. Doos netjes in de gang gezet.

Geweldig!

Ik werd 5 minuten van tevoren gebeld dat de chauffeur er bijna was. Een hele vriendelijke man bracht de (zware) doos voor mij naar boven (3 trappen) Ik ben heel tevreden.

Keurig!

Heel netjed

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.