Vriendelijk personeel, prima gedaan

Chauffeur belde netjes dat hij het huis niet kon vinden. Even later arriveerden ze en hebben ze netjes geholpen met uitladen.

Goede service, aanrader!

Prima en snelle levering

Prima en snelle nette levering

Mooi tijdvak aangeven. Netjes tot in de huiskamer bezorgd

Prima .

Ze waren op de afgesproken tijd. Prima geregeld.

Slechte leveringsinfo

Het artikel zou geleverd worden tussen 9.30 en 10.30. De track and tracé werkte niet en er kwam ook geen update. De levering was uiteindelijk meer dan een uur te laat...

snel en correct

ondanks storing en feestdagen drukte op tijd geleverd

top

netjes geleverd beleefd en behulpzaam

Vlot en correct

Snelle levering en leverdatum + levertijd heel correct. Vriendelijke leverancier, zet het pakket op gevraagde plaats

Bezorger slecht, klantenservice beter

Onze plinten werden via xxl pakket geleverd. Bij de bezorger kwam er niet eens goedemorgen uit. Hij zetten de pakketten in de gang en wilde al weer weg gaan. Aangegeven dat ik dacht een pakket te missen. Meneer vond van niet en dan moest ik maar bellen waar ik de plinten had gekocht, hij wilde niet in zijn bus kijken. Bij het nakijken miste ik inderdaad een deel van mijn bestelling. Gelukkig is alles daarna wel opgelost door de klantenservice en kreeg ik een dag later het missende pakket.

Goede ervaring!

Op tijd geleverd en keurig binnen gezet.

Waanzinnig!

Wow, ik was even niet op de hoogte van het feit dat de bezorging niet tot de 4e verdieping zou zijn. Maar wat een service dat deze chauffeurs mijn enorm zware salontafel naar boven hebben gebracht. Super bedankt!

Foutief afgeleverd

Pakket is door chauffeur bij buren bij voordeur buiten neergezet. Dit is voor ons onacceptabel en zullen hiervan melding doen bij de leverancier, Ook zullen wij hiervan melding doen bij de consumentenbond.

Goede service besteld en volgende dag geleverd

De chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam

Keurig op tijd

Chauffeur was keurig op tijd en heeft snel en nauwkeurig uitgeladen.

Snelle bezorging en een vriendelijke en vrolijke bezorger aan de deur!

Met track & trace kun je zien hoeveel bezorgingen nog moeten plaatsvinden voordat de bezorger er is. Fijne, prettige en goede bezorgdienst! Aan te raden!

Zeer correcte levering

Niemand thuis de chauffeur neemt telefonisch contact op om te overleggen waar hij het achter laat. Keurig geregeld

Levering zoals beloofd, goed te volgen op de track and trace

Slechte service

Jullie komen jullie eigen afspraken niet na en verwachten dan dat mensen de hele dag thuis blijven om op jullie te wachten. Mijn tijd is mijn inkomsten en ik ben dus twee dagdelen kwijt omdat jullie jullie niet aan de zg. "vaste" tijdslot kunnen houden. Het heeft dus geen nut om de avond ervoor een bericht met "vaste" tijdslot te mailen aangezien jullie deze tot 3x toe op een dag aanpassen. Korte, onbehulpsame antwoorden, geen tegemoetkoming of enigzinds bereidwilligheid om samen naar een oplossing te zoeken en dan 5 minuten vooraf bellen om te zeggen dat ze er aankomen, nadat er nog een dagdeel voorbij is gegaan en ze weer hun eigen afspraak niet zijn nagekomen ....belachelijk!

Duidelijk en snel

Er werd duidelijk en snel bezorgd

heel goed.

Snelle levering, vriendelijke en behulpzame bezorger. En mooi op tijd. Mijn complimenten. Goede bezorgdienst. Gr. Johan loch. Schiedam.

uitstekend

zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur

Heel erg vriendelijk mensen, bedankt

Super service

Heel zwaar pakket netjes binnen gezet.. top

De bezorger heeft de pakketten netjes in de huiskamer achtergelaten. Heel vriendelijk.

schipholweg 993

2143CG Boesingheliede

Over XXLPAKKET.nl

XXL Pakket is een dynamisch bedrijf met al ruim 13 jaar ervaring in de consumentendistributie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van 1 en 2-mans distributie in het stukgoed segment. Dit zijn voornamelijk grote of lange pakketten, of pakketten met een gewicht wat hoger is dan de traditionele pakketvervoerders accepteren. Dit doen wij voornamelijk voor (Web)winkels in de B2C markt. Onze systemen zijn daar ook naadloos op ingericht, waardoor wij het verlengstuk van de (web)winkel zijn. Wij leveren standaard binnen 24 uur en beschikken over een eigen klantenservice. Wilt u meer informatie?, Neem een kijkje op www.xxlpakket.nl of neem contact op via [email protected] of 0850-407 407.