Snelle goede service.

Snelle goede service en een vriendelijke medewerker.

Super snel gemaakt!

Ik was zeer verbaasd over de snelheid en de kwaliteit van de reparatie.

Super service

Geen gedoe, eerlijke verkopen en snelle reparatie

Snelle, vriendelijke service

Duidelijke laten zin dat de accu echt vervangen must worden. Snelle inbouw van de nieuwe accu en ook even laten zin dat de accu nou op 100% staat.

Klantgericht & vakkundig!

Tot mijn spijt moet ik mezelf ondertussen als een vaste klant bestempelen. Door de onhandigheid van mijn kinderen ben ik fan geworden van de medewerker(s) van dit bedrijf. Ze denken met je mee en leveren altijd sneller dan ik altijd verwachtte goed werk! Ik ga nergens anders meer naartoe.

Flexibel en snelle service!

Snel, kundig en service

Snelle reparatie, eerder klaar dan verwacht! Altijd netjes en goed gerepareerd! Helaas al meerdere keren gebruik moeten maken van hun service. Maar ik hoef niet te zoeken naar een ander adres, vaste reparateur.

Snel en vakkundig gerepareerd

Nadat het benodigde onderdeel besteld was werd te telefoon snel gerepareerd. De telefoon ziet er weer goed uit.

snel, adequaat goede prijs

Snel en op een prettige wijze geholpen. Vooraf erop gewezen dat de vervanging van de batterij wellicht niet de oorzaak van het probleem zou oplossen, dus geen vals verwachtingen. Resultaat prima!

Vriendelijke, professionele èn snelle service, top!!! (en gunstig geprijsd)

Ik bracht ter reparatie een iPhone 8 Plus waarvan de glazen achterkant ernstig beschadigd was. Deze is uitstekend gerepareerd waarbij ook enkele door mij meegebrachte onderdelen (gelukkig) gemonteerd konden worden. Ik bedank hiervoor i.h.b. uw medewerker Marlon!

Uitstekende service

Ik ben tevreden, werd correct geholpen en goed geadviseerd.

Gelijk geholpen door medewerker zeer goede ervaring

Prima geholpen

Binnen een uur was de accu vervangen

Doet wat ze beloven voor scherpe prijs

Na uitleg van de mogelijkheden om het scherm van de iPhone te vervangen is er binnen de tijd die afgesproken is een top prestatie neer gezet

Hele goede en snelle service

Mijn batterij moest vervangen worden, was binnen een uur gedaan. Netjes gebeld dat ik m op kon halen. Zat zelfs een nieuwe screenprotector op! Nog even aankijken of de batterij het over een weekje nogsteeds goed doet maar top service!

PERFECT!

Mijn accu laten vervangen na hun advies op vreemd gedrag van mijn Iphone 7. Hij werkt nu supergoed. Goede uitleg van het probleem, nazorg en garantie ook nog. Prima!! Ik ben zeeeer tevreden voor een nette prijs en met deskundige service.

prima vriendelijke service

goede en vriendelijke service, vervanging glas binnen een uurtje.

Snel en accuraat

Duidelijk wat ze doen, vragen niet om toegang, snel gerepareerd

Helemaal top

Snelle service en zeer tevreden met het resultaat.

altijd vriendelijk en snel

Ik kom graag bij GSM-Limburg. De medewerker is altijd vriendelijk, servicegericht en snel.

My second visit to this shop with positive results.

A very understanding and pleasant young man, very helpful and speaks English0. He gives quick service at a reasonable price which is more than I have experienced in other shops doing the same job in Roermond. Full marks from me.

Snelle service en goed laten herstellen echt een aanrader .

Klantgericht, betrouwbaar, afspraak is afspraak!

De mobile telefoon van mijn zoon was gevallen, niet alleen het scherm was stuk, hij functioneerde helemaal niet meer . Omdat mijn zoon momenteel niet mobiel is, ben ik ermee naar GSM- Limburg gegaan. De afspraak was, dat gekeken zou worden wat ermee aan de hand is en dat wij een telefoontje konden verwachten. Dat is volgens afspraak gebeurd :-) Waarschijnlijk was het een softwarefoutje geweest, de telefoon deed het weer. Omdat er geen uitgebreid onderzoek nodig was geweest, om e kijken wat er aan de hand was, kon ik de telefoon zo meenemen. Dat noem ik pas service!

Topservice!

GSM-Venlo bied verschillende opties bij het maken van je telefoon. Zo kan je zelf kiezen wat er met je telefoon gebeurt. Ook heeft GSM-Venlo de meest vriendelijke werknemers. In een woord topservice dus!

Altijd goede service

Al enkele keren mijn problemen met telefoons laten oplossen. Zowel smartphones als iPhones. Prijs/kwaliteit altijd zeer goed. Kleine problemen worden opgelost als service van de zaak. Telefoon problemen dan is dit een echte aanrader

Neerstraat 74

6041KD Roermond

Over GSM-Limburg

U kunt bij ons terecht voor professionele reparatie aan uw Smartphone & Tablet. GSM-Limburg is gestart in Venlo als GSM-Venlo (2011) en snel uitgegroeid tot een gerenommeerd GSM servicepunt voor particulieren en zakelijke ondernemingen. In 2014 heeft GSM-Limburg in Roermond zijn eerste nevenlocatie geopend: GSM-VenloRoermond. De derde winkel werd gerealiseerd in 2017 in de hoofdstad van Limburg, Maastricht: GSM-Maastricht.