super geholpen

Onze 2 telefoons door vriendelijke en deskundige medewerker snel en vakkundig gerepareerd.

Perfecte service zou niet beter kunnen

Zeer prettig ontvangen en monteur denkt met je mee en probeert niet je van alles aan te smeren.

Top service met goede kwaliteit

Rachid heeft mij zeer goed geholpen en geadviseerd om me ook zeer gerust te stellen dat mijn bestanden behouden bleven, was namelijk erg bang dat ik alles kwijt zou raken. Dus een dikke pluim voor GSM-venlo die dit weer mooi hebben geregeld voor mij. Uitstekende service. Groetje Bart Hendrickx

Perfecte service en kwaliteit !

Ik werd direct geholpen (tegen sluitingstijd!). Hele goeie service en super kwaliteit!

Alles goed afgesproken en alles prima geregeld.

telefonisch uitgelegd war er aan de hand was met de telefoon. Meteen hebben ze het benodigde besteld. Toen ze het binnen hadden mij gebeld en afspraak gemaak. De telefoon afgeleverd en 1 tot 1.50 uur daarna was hij gereed. Alles was prima geregeld en in orde gemaakt. Best een fijne zaak.

Uitstekende service

Snelle en uitstekende service ! Ben al jaren een tevreden klant incl de kinderen.

Preis / Leistung Top !!!!

Habe in Deutschland Preise eingeholt, bin auf GSM Venlo gestossen ( direkt bei mir über die Grenze ). Schnelle und Preiswerte Reparatur. Immer wieder gerne !!!

snel en erg behulpzaam

snel en erg behulpzaam

Goede ervaringen

Klantvriendelijk en correct

Super snel gewoon goed

Top en naar wens

Probleem besproken, geeft goed advies, de oplossing, en afspraken nakomen, dus geheel genomen perfect.

Super service

Goed geholpen. Telefoon netjes gerepareerd. Probleempje na de reparatie, netjes nagekeken en zonder problemen opgelost.

Goed, eerlijk en betrouwbaar.

Paar keer geweest met telefoon. Telkens weer snelle hulp, eerlijk en goede service.

Keurig geholpen

Keurig geholpen, eerst via mail contact opgenomen om te informeren of ze de Oneplus 6t konden repareren. Scherm was niet op voorraad maar werd direct besteld, dag later kon ik terecht. Dank voor de goede service!

Snelle hulp en goede service

ben zeer tervreden over de anelle hulp en goede service. Bedankt.

Geweldige eerlijke service

Eerst telefonische contact gehad , afspraken gemaakt . En binnen 45 minuten was mijn telefoon weer als nieuw. Top service.

Heel goed geholpen, prima service

In eerste instantie bleek een probleem met de IPad reparatie. Die is vervolgens prima opgelost.

Vriendelijk, duidelijk en snel!

Je krijgt meteen te horen wat mogelijk is en wat de kosten zijn. Hierbij worden meerdere opties aangeboden. Ook als je een reparatie overweegt welke misschien niet echt rendabel is, krijg je dat eerlijk te horen. Binnen een uur kon ik mijn gsm weer ophalen! Top!

Goed, ervaren, vriendelijk en SNEL!!

Je kunt zonder afspraak binnen wandelen, en meestal heb je binnen enkele uren je device alweer terug. Vriendelijk en ervaren personeel. En niet onbelangrijk, het is niet te duur.

Schermreparatie van iphone 6s. Vakkundig en snel gemaakt.

Super service

Mijn telefoon lade pas niet meer op. Ze hebben hem effe schoon gemaakt en hij doet het weer perfect. ( dit is wel al de tweede keer. Zand en stof) En ook nog gratis. Dat is pas service. Gsm shop Venlo parkstraat Venlo

Lang, en na een jaar alweer kapot

In april 2019 heb ik hey scherm van zowel mijn Samsung telefoon, als het scherm van mijn iPad air laten vervangen. Mijn telefoon is degelijk vervangen en was ook relatief snel klaar. Maar omdat ik moest wachten op mij iPad reparatie duurde het van donderdag t/m maandag alvorens ik beide apparaten kon ophalen. Nu, nog geen 1,5 jaar later is het scherm van de iPad alweer gebroken (bij oppakken) en zit er ontzettend veel vuiltjes onder het scherm. Hierdoor werkt de touch-screen belabberd en toetst de iPad uit zichzelf letters in op het toetsenbord. En drukt hij ook op links op het beeldscherm. Al met al ben ik niet tevreden over deze zaak (in Maastricht) en zou ik iemand voor een reparatie niet adviseren om hier je apple peosucten te laten repareren.

Een prima service

Neerstraat 74

6041KD Roermond

Over GSM-Limburg

U kunt bij ons terecht voor professionele reparatie aan uw Smartphone & Tablet. GSM-Limburg is gestart in Venlo als GSM-Venlo (2011) en snel uitgegroeid tot een gerenommeerd GSM servicepunt voor particulieren en zakelijke ondernemingen. In 2014 heeft GSM-Limburg in Roermond zijn eerste nevenlocatie geopend: GSM-VenloRoermond. De derde winkel werd gerealiseerd in 2017 in de hoofdstad van Limburg, Maastricht: GSM-Maastricht.