Goed en vakkundig geholpen

Werd goed geholpen, goede info en tevreden over scherm vervanging.

Vriendelijk, hulpvaardig, professionele man.

Ben nu een paar keer moeten gaan en iedere keer weer dezelfde klantvriendelijkheid!! Prijs/kwaliteit is goed. Maar vooral Voor de deskundigheid en vrolijkheid Staat hij bekend bij ons gezin!! Hij wist na een week nog zelfs mijn naam!!

Mijn verwachting is overtroffen

Super service. Er wordt met de klant meegedacht en niet voor de meeste dure oplossing gekozen in het belang van de klant. Heel erg tevreden. Keep up the good work!

Goede prijs-kwaliteit verhouding van de reparatie van mijn iPhone.

zelfs op een zaterdag snel gerepareerd!

Klantgericht, snel en kundig

Bracht m’n telefoon met waterschade. Vraag was of repareren nog zinvol was. Heb telefoon achtergelaten en werd vervolgens gebeld met bevindingen en advies. Reparatie werd vakkundig uitgevoerd en binnen no-time had ik m’n telefoon weer werkend terug.

Hele goede service

Ik kom er regelmatig en kan alleen maar lof uitspreken over hun service.

Prima advies en service

Prettige en kundige monteur

Snel en vriendelijk geholpen

Snel en vriendelijk geholpen

Prima gewerkt! Had niet gedacht dat jullie dit konden !!

Door pure pech omdat ik niet direct een hoesje op maat kon mee kopen in het bedrijf van de bladzijde grote advertenties, viel mijn mobiel kapot op de straat toen ik hem er, te snel, uithaalde. Het waren, door het stuitje dat hij ook nog maakte, omdat hij net op de punt viel, niet alleen de 2 zware stervormige beschadigingen van het glas, dat me nekte. Neen, daarna deed hij ook niets meer ! 250,- euro naar de knoppen. De moed zonk me in de schoenen toen ik besefte dat ik, vanwege 150,- euro eigen risico, ook niets door mijn verzekering betaald kreeg; voor een reparatie. Echter de oude was echt zwaar achterhaald en voldeed niet meer. Toch heeft dit bedrijf mij, voor een redelijke prijs, het mobiel weer in prima staat terug kunnen geven na reparatie. Ik ben een zeer tevreden man !! Doeke Krikke.

uiteindelijk naar alle tevredenheid

Ik had de iPhone 7+ van mijn schoonvader gebracht om een nieuw scherm er op te zetten. Toen ik mijn schoonvader een paar dagen later vroeg of alles gelukt was zei hij dat het niet ging. Toen ik het probeerde kwam ik er achter dat het scherm niet reageerde zoals dat het moet. Ik ben terug gegaan en ze hebben er kosteloos een nieuw scherm opgezet waarna het toestel werkte zoals het hoort.

Goede snelle service.

SNELLE SERVICE VAKWERK

TOP

Snelle service en goed afgewerkt.

Goede en snelle service!!

Goede en snelle service! Reparaties zijn klaar voordat je het door hebt. Wordt prima gedaan. Niks op aan te merken!

Snelle en goede service

perfect

Erg klantvriendelijk!

Geweldig vriendelijke, snelle service

Direct snel en zeer vriendelijk geholpen op zeer deskundige wijze, tegen zeer lage kosten. Net als de vorige keren een perfecte winkel voor mijn iPhone problemen. Aanrader!

top snel

eerlijk snel gewoon goed

Snelle en deskundige service. Vriendelijk personeel. Zeer tevreden met mijn nieuwe scherm

Het scherm van mijn iPhone was kapot. Bij GSM Limburg werd ik snel en vakkundig geholpen.

Vervanging accu Iphone 7

Mijn ervaring was helemaal top. Ik merkte de laatste tijd dat mijn accu heel erg achteruit was gegaan en dat hij vaak de dag niet meer doorkwam. Het bleek dat de maximumcapaciteit van mijn Iphone 7 nog slechts 82% was, na 2 jaar. Verder was er eigenlijk niks mis met mijn telefoon, dus besloot ik naar GSM-Limburg in Roermond te gaan en daar was hij al binnen een kwartier gefixt voor €49. Ik ben heel blij met de snelle en vriendelijke service en nu voelt mijn telefoon weer als nieuw, heel erg bedankt!

top

snel geholpen

Goede en snelle service!

Ik ben goed geholpen en binnen een uur kon ik mijn telefoon weer ophalen. De medewerker was erg vriendelijk en levert goed werk.

top

waren snel klaar top service kreeg zelfs nog een eigen sapje drinken

Snelle service en bodemprijzen .

snel en goed gemaakt. vriendelijke man

binnen een halfuur was mijn telefoon gemaakt. Een erg vriendelijke man

Neerstraat 74

6041KD Roermond

Over GSM-Limburg

U kunt bij ons terecht voor professionele reparatie aan uw Smartphone & Tablet. GSM-Limburg is gestart in Venlo als GSM-Venlo (2011) en snel uitgegroeid tot een gerenommeerd GSM servicepunt voor particulieren en zakelijke ondernemingen. In 2014 heeft GSM-Limburg in Roermond zijn eerste nevenlocatie geopend: GSM-VenloRoermond. De derde winkel werd gerealiseerd in 2017 in de hoofdstad van Limburg, Maastricht: GSM-Maastricht.