Goed huisje goed schoon voldoende ruimte
Duidelijke website en snel contact met de eigenaar van het huis.
In augustus 2024 verbleven we in dit ruime, gezellige huis met grote tuin. Het huis ligt een stukje van de weg waardoor het heerlijk rustig ligt. Achter het huis loop je zo de prachtige Tsjechische ongerepte natuur in. Er loopt een wandelpad naar het dichtbijzijnde gezellige plaatsje Hostinne. Vanuit het huis bezochten we gevarieerde bezienswaardigheden zoals het rotspark. Wat een aanrader zeg, ongelooflijk. Ook maakten we prachtige wandelingen vanuit Pec Pod Snezkou. Er zijn verschillende mogelijkheden voor naar keuze langere en kortere wandelingen. We bezochten op een iets minder warme dag de stad Praag, goed te doen vanaf hier met de auto, een uur en kwartier rijden. We parkeerden gratis bij een winkelcentrum aan de rand van de stad en gingen voor €1,20 vlot met de metro naar de binnenstad. Er zijn diverse gezellige plaatsen in de omgeving om te bezoeken zoals Vrachlabi. We bezochten de watervallen van Harrachov en maakten ook daar een mooie wandeling. Dit is echt een toeristen plaatsje met veel restaurants en diverse leuke winkeltjes. Helaas hadden we geen tijd meer voor de glasblazerij daar. Dat kan de volgende keer misschien. Tussendoor hadden we soms een wat rustiger dag om lekker te genieten van de rust en comfort van het huis. Hoewel werkelijk alles aanwezig is in het huis om te koken gingen we dagelijks uit eten omdat dat lekker goedkoop en lekker is daar. De prijzen in de supermarkt zijn voor ons gemiddeld. Tsja, wij zijn enthousiast over dit mooie groene, rustige heuvelachtige landschap en de prachtige natuur. Het huis is daarvoor een goed gelegen uitgangspunt. Eigenlijk was een week tekort. Dat is een goede reden nog eens terug te komen.
Duidelijke omschrijving van huis met foto's. Duidelijke afspraken.
Zoals titel zegt, nu 2x een vakantie geboekt via diskoffer.nl
Superschoon, heerlijke accommodatie Alles wat je nodig hebt was er Veel gefietst Prachtig daar Zeer vriendelijke eigenaars
Heerlijke ruime woning en tuin. En voor de kinderen was er een fantastische speelkelder. Ze hebben er genoten. Konden zich er volop vermaken.
wij hebben een super vakantie gehad, 2 weken in dit mooie en ruime huis verbleven. Van alle gemakken voorzien en we voelden ons er heel snel thuis. Veel voor de kinderen te doen, ook het sportpark in de omgeving was erg leuk. Binnen 25min sta je op het strand in Ouddorp en daar zijn we ook regelmatig geweest.
Eén minpuntje: we hadden afgestemd dat een extra persoon kon slapen tegen betaling, maar de bewoners waren daar niet van op de hoogte en hadden geen bed beschikbaar.
Zaterdag geboekt en betaald en maandag zaten we in het huisje.
Overzichtelijk.
Zie hierboven.
Bij de boeking had ik een vraag, daar is gelijk op ingegaan . Alles prima gegaan
Via Diskoffer vonden we een heerlijk huis in Geldermalsen. Fijn dat zo vraag en aanbod samenkomen.
Als gezin 2 zomerse weken doorgebracht in deze fantastische woning! Genoten van het huis, de tuin met zwembad en de hottub. Tijdens de zomerweken is er in de omgeving genoeg te beleven; markten in Nunspeet, in Elburg, in Ermelo...... Met de fiets naar de Zandenplas en daar heerlijk zwemmen en luieren! Kortom, echt vakantie !
Het huis en de tuin zijn gezellig en praktisch ingericht, wat het tot een fijne vakantie maakte!
Makkelijk om een passend huis te vinden.
we hebben genoten van dit mooie huis met veel ruimte, zowel binnen als buiten is het genieten , bij elk weertype is er wel een plek waar je heerlijk kan zitten, vooral de overkapping naast de schuur is een aanrader ,
Een compleet huis in een rustig dorp. Door de mooie zomer zijn we veel buiten geweest. Mooie steden en dorpen in de directe omgeving. Zowel op de fiets als met de auto bereikbaar.
Ik vond het netjes dat je het adres pas kreeg na de aanbetaling.
!
We zochten een betaalbare vakantie met ons jonge gezin. Dat is dankzij diskoffer heel goed gelukt.
de woning is lekker ruim en gezellig ingericht en een keuken met moderne apparatuur en een grote tuin met een gedeelte met kinderspeeltoestellen
Snel contact met medewerkers en overzichtelijke site.
Dit jaar hadden wij voor het eerst via diskoffer een vakantie geregeld. We zijn daar zeer tevreden over. Snelle service.
Galileistraat 42
3902HR Veenendaal
Diskoffer is hét vakantieplatform waar vraag en aanbod samenkomen. Het concept is ontstaan nadat Jan de Groot regelmatig mensen sprak die op vakantie wilden gaan. Vanuit financieel oogpunt was dit voor hen niet altijd mogelijk. Zij gaven daarbij aan er voor open te staan hun eigen woning te willen verhuren, om zo een eigen vakantie te bekostigen. Vanuit die vraag is Diskoffer ontstaan: hét vakantieplatform waar vraag en aanbod samen komen. Naast deze woningen verhuren wij ook andere accommodaties zoals vakantiewoningen van particulieren en woningen op vakantieparken.