Telefonisch goed advies

Er werd meegedacht, het voelde heel betrokken.

• Uw oordeel over Twee-onder-een-kapwoning
  • Beschrijf uw ervaring met Twee-onder-een-kapwoning Mooie ruime woning met fijne tuin met zwembad en overkapping. Direct bij het Rheevediep en een prachtig uitzicht. In de Rheeve heerlijk gezwommen en gekayakt.
  • Zou u Twee-onder-een-kapwoning aanbevelen? Ja

prima contact

Telefonisch heb ik contact opgenomen en het was snel geregeld, ook kreeg ik duidelijke uitleg. Dat was fijn.

• Uw oordeel over Zomerlust, vrijstaande woning met veel privacy
  • Beschrijf uw ervaring met Zomerlust, vrijstaande woning met veel privacy We hebben echt genoten van het gezellige huis en mooie tuin. Ook de poes en kippen zorgden voor een huiselijke sfeer. Veel mooie strandplaatsen bezocht die met de auto prima te bereiken zijn. Mooie omgeving en veel zon. Dat maakte alles tot een heerlijke vakantie.
  • Zou u Zomerlust, vrijstaande woning met veel privacy aanbevelen? Ja

Ik had wat vragen en die werden snel en duidelijk beantwoord!

• Uw oordeel over Vrijstaand huis
  • Beschrijf uw ervaring met Vrijstaand huis Heerlijk de ruimte en keurig net en praktisch huis!
  • Zou u Vrijstaand huis aanbevelen? Ja

Snelle boeking

Voor de eerste maal gehuurd via Diskoffer. Perfect geregeld. Voor herhaling vatbaar.

• Uw oordeel over De witte Stolp
  • Beschrijf uw ervaring met De witte Stolp Uitstekend verblijf in prachtige rustige omgeving met vriendelijke verhuurster
  • Zou u De witte Stolp aanbevelen? Ja

We voelen ons een boffer omdat we hebben geboekt bij Diskoffer! Goede service, heel mooi alles geregeld.

• Uw oordeel over Woonboerderij
  • Beschrijf uw ervaring met Woonboerderij Wat een prachtige woning om vakantie in te houden. We waren met twee gezinnen en 7 grote kinderen. De jeugd in de veranda met buiten een vuurkorf en een spelletje doen. Als het erg warm is konden we ons verplaatsen onder de carport voor net dat extra windje. Twee geweldige elektrische fietsen in de schuur, twee erbij gehuurd en hebben een dag in deze mooie omgeving gefietst.
  • Zou u Woonboerderij aanbevelen? Ja

Onze ervaring met Diskoffer is heel goed. Er wordt ook snel gereageerd op een vraag als die gesteld wordt.

• Uw oordeel over De witte Stolp
  • Beschrijf uw ervaring met De witte Stolp We hebben heel erg genoten van het prachtige huis. Vol sfeer. De spullen zijn met zorg uitgezocht. Ook waren de bedden opgemaakt en mochten we de handdoeken ed. gebruiken. Buiten hadden we een mooi uitzicht. Lekker vrij! Met lekkere tuinstoelen. Bij regen zaten we in de serre.
  • Zou u De witte Stolp aanbevelen? Ja

Chalet schoon en alles aanwezig, genieten!

TOP

• Uw oordeel over Comfortabel chalet in bosrijke omgeving
  • Beschrijf uw ervaring met Comfortabel chalet in bosrijke omgeving Een heerlijke plek om te zijn. Alles schoon en netjes!
  • Zou u Comfortabel chalet in bosrijke omgeving aanbevelen? Ja

Het was super!

Het huis was heel schoon en netjes en van alle gemakken voorzien

• Uw oordeel over Fijne gezinswoning van alle gemakken voorzien in Kruiningen
  • Beschrijf uw ervaring met Fijne gezinswoning van alle gemakken voorzien in Kruiningen Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig en beschikbaar!
  • Zou u Fijne gezinswoning van alle gemakken voorzien in Kruiningen aanbevelen? Ja

Heerlijk rustig

Wij hebben een geweldige vakantie gehad

• Uw oordeel over Chalet Landgoed Leidsche Hoeven
  • Beschrijf uw ervaring met Chalet Landgoed Leidsche Hoeven zeer goed
  • Zou u Chalet Landgoed Leidsche Hoeven aanbevelen? Ja

Fijn ruim huis, mooie omgeving

We waren hier al voor de 5e keer en komen graag terug. Gewoon een huis waar je je thuis voelt. Rust en ruimte, mooie omgeving.

• Uw oordeel over Grote vrijstaande woning in Uddel
  • Beschrijf uw ervaring met Grote vrijstaande woning in Uddel N.v.t.
  • Zou u Grote vrijstaande woning in Uddel aanbevelen? Ja

heldere website

Bestaande woningen zijn in de meerderheid in vergelijking met vakantie woningen, dat is jammer maar heeft denk ik te maken met het aanbod.

• Uw oordeel over Aagtekerke 4 persoons vakantiewoning te huur
  • Beschrijf uw ervaring met Aagtekerke 4 persoons vakantiewoning te huur Sfeervolle vakantie woning in een mooie omgeving. Hartelijke eigenaren.
  • Zou u Aagtekerke 4 persoons vakantiewoning te huur aanbevelen? N.v.t.

schone caravan, rustig plekje, privacy.

schone caravan, rustig plekje, privacy.

• Uw oordeel over Chalet Mathilda Westkapelle
  • Beschrijf uw ervaring met Chalet Mathilda Westkapelle zie boven
  • Zou u Chalet Mathilda Westkapelle aanbevelen? Ja

Gevonden wat we zochten

Snelle reactie, maar niet altijd duidelijk. Duidelijke website

• Uw oordeel over Bed and Breakfast
  • Beschrijf uw ervaring met Bed and Breakfast Goed
  • Zou u Bed and Breakfast aanbevelen? Ja

Betrouwbare website. Fijne communicatie.

Betrouwbare website. Fijne communicatie

• Uw oordeel over Vakantiechalet in de Belgische Ardennen
  • Beschrijf uw ervaring met Vakantiechalet in de Belgische Ardennen Mooi en schoon huisje. Van alle gemakken voorzien en in een prachtige omgeving. Genoeg te doen in de omgeving. Ideaal voor een (jong) gezin.
  • Zou u Vakantiechalet in de Belgische Ardennen aanbevelen? Ja

Rustgevend

Wij hebben hier heerlijk met gezin genoten van een hele fijne vakantie, genoten van de rust en het prachtige uitzicht. Ook hadden we een paar regenachtige dagen gehad , maar er waren genoeg spelletjes , boeken en een fijne tafeltennistafel aanwezig! Dus genoeg vermaak!

• Uw oordeel over Ruime vakantiewoning voor 8 personen aan de moezel
  • Beschrijf uw ervaring met Ruime vakantiewoning voor 8 personen aan de moezel Rustgevend
  • Zou u Ruime vakantiewoning voor 8 personen aan de moezel aanbevelen? Ja

Mooi huisje en grote tuin

Heerlijke dagen gehad wat een mooi huisje en voor de kids ook genoeg te doen. Alles is aanwezig zoals bad en bedlinnen en opgemaakte bedden bij aankomst dat is zo fijn! 1 minpunt was dat de keukenkastjes niet schoon waren helaas verder alles prima.

• Uw oordeel over Logeren in 't bos; rustige, hippe & vrijstaande vakantiewoning in Putten, Geel Koper!
  • Beschrijf uw ervaring met Logeren in 't bos; rustige, hippe & vrijstaande vakantiewoning in Putten, Geel Koper! N.v.t.
  • Zou u Logeren in 't bos; rustige, hippe & vrijstaande vakantiewoning in Putten, Geel Koper! aanbevelen? Ja

Goed vakantieverblijf met gezellige gastvrouw

Ruim vakantieverblijf in diervriendelijke omgeving

• Uw oordeel over De Bongerd Overberg
  • Beschrijf uw ervaring met De Bongerd Overberg Fijn verblijf met veel fietsroutes
  • Zou u De Bongerd Overberg aanbevelen? Ja

Wij hebben genoten!

Fijn huis met het zwembad vlak naast het zitgedeelte van buiten wat super fijn was voor ons gezin met 2 kleine kinderen om ze in de gaten te houden tijdens het zwemmen. Ook een ruime omheinde tuin. Rustige buurt en vlakbij mooie stranden.

• Uw oordeel over Villa Famia centraal gelegen op Curacao met privé zwembad
  • Beschrijf uw ervaring met Villa Famia centraal gelegen op Curacao met privé zwembad N.v.t.
  • Zou u Villa Famia centraal gelegen op Curacao met privé zwembad aanbevelen? Ja

• Uw oordeel over Prachtige woning in mooie omgeving voor max. 25 personen
  • Beschrijf uw ervaring met Prachtige woning in mooie omgeving voor max. 25 personen Mooie locatie en fijn huis
  • Zou u Prachtige woning in mooie omgeving voor max. 25 personen aanbevelen? Ja

De service was goed!

De website is nog niet zo handig en kan beter.

• Uw oordeel over De Bongerd Overberg
  • Beschrijf uw ervaring met De Bongerd Overberg Vriendelijke ontvangst, een gezellige woonkamer/keuken en een heerlijk bed! Voor kinderen veel speelruimte en dieren.
  • Zou u De Bongerd Overberg aanbevelen? Ja

Goed geregeld!

Doen wat ze zeggen.

• Uw oordeel over Comfortabel chalet in bosrijke omgeving
  • Beschrijf uw ervaring met Comfortabel chalet in bosrijke omgeving Mooi, compleet vakantiehuis in prachtige fietsomgeving!
  • Zou u Comfortabel chalet in bosrijke omgeving aanbevelen? Ja

Heel hartelijk welkom , hele mooie accommodatie, Met nieuwe bedden , mooi interieur,goede keuken. En het uitzicht is geweldig.de omgeving is er ook heel mooi ,naar Kinderdijk fietsen ,daarna met de waterbus naar Rotterdam en dan met de Spido door de havens is echt een aanrader. Groot Ammers is vlak bij voor de bakker en de supermarkt, een klein winkel plein.

• Uw oordeel over Middenpolder 9
  • Beschrijf uw ervaring met Middenpolder 9 Geweldig
  • Zou u Middenpolder 9 aanbevelen? Ja

Geweldig familiehuis!

Ook dit jaar hebben we weer met veel plezier gebruik gemaakt van het vakantiehuis. Veel ruimte voor iedereen, ruime kamers, alleen een beetje gehorig! Bedankt voor de gastvrijheid!

• Uw oordeel over Prachtige woning in mooie omgeving voor max. 25 personen
  • Beschrijf uw ervaring met Prachtige woning in mooie omgeving voor max. 25 personen N.v.t.
  • Zou u Prachtige woning in mooie omgeving voor max. 25 personen aanbevelen? Ja

Goede service. Prima geregeld.

Mooi ingericht huisje.

• Uw oordeel over Karakteristieke en sfeervolle vakantiewoning 't Schuurtje
  • Beschrijf uw ervaring met Karakteristieke en sfeervolle vakantiewoning 't Schuurtje Prachtig sfeervol ingericht huisje. Zeer goed naar ons zin gehad.
  • Zou u Karakteristieke en sfeervolle vakantiewoning 't Schuurtje aanbevelen? Ja

Heerlijke plek! Fijne verhuurders

Wat was het fijn toen we september 2023 nog even paar dagen weg gingen. Contact met verhuurders was fijn, dachten mee en hadden fijn aanbod, passend bij ons gezin. Genoten van het verblijf.

• Uw oordeel over Chalet Valkenisse Walcheren
  • Beschrijf uw ervaring met Chalet Valkenisse Walcheren Top.
  • Zou u Chalet Valkenisse Walcheren aanbevelen? Ja

Galileistraat 42

3902HR Veenendaal

Over Diskoffer

Diskoffer is hét vakantieplatform waar vraag en aanbod samenkomen. Het concept is ontstaan nadat Jan de Groot regelmatig mensen sprak die op vakantie wilden gaan. Vanuit financieel oogpunt was dit voor hen niet altijd mogelijk. Zij gaven daarbij aan er voor open te staan hun eigen woning te willen verhuren, om zo een eigen vakantie te bekostigen. Vanuit die vraag is Diskoffer ontstaan: hét vakantieplatform waar vraag en aanbod samen komen. Naast deze woningen verhuren wij ook andere accommodaties zoals vakantiewoningen van particulieren en woningen op vakantieparken.