Mooie en ruime locatie met alles aanwezig wat je nodig hebt voor zowel een familie als een groep studenten.
Op vraag om advies, goed meegedacht.
Huisje voldeed aan de voorwaarden en was conform de beschrijving op de website.
Wat een heerlijke plek. Meteen aan het strand en dichtbij alle gezellige plaatsen. Nette strandcamping. Alles wat je ook maar kunt bedenken stond er, meer dan voldoende glaswerk en borden, pannen enz. Zeer schoon. Fijne bedden! Schuurtje aanwezig om s nachts fietsen in te zetten en we konden ze ook in de schuur opladen. Buiten fietsenrekje voor de fietsen aanwezig. Droogmolen voor de was, 2 parasols. Zelfs voor naar het strand stond er een parasol klaar.
Prachtig zicht op de paarden van de overburen
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in een ruim en schoon huis. De woning is van allerlei gemakken voorzien, de bedden liggen goed en de eigenaar was goed te bereiken als we eens een vraag hadden. Voor onze jonge kinderen was er de speelkamer met allerlei speelgoed en volop ruimte om te spelen. De tuin is overzichtelijk met een fijne zithoek. In de omgeving konden we fijn fietsen rondom Rhenen en langs de rivier.
Mooie omgeving. Fietsen. Heide dichtbij.
Voor het eerst kennis gemaakt met Diskoffer. Prima website en duidelijke communicatie.
Onze vakantie was binnen 1 dag geregeld
Via het Reformatorisch Dagblad een schakeltje van Diskoffer. Op Diskoffer vonden we het perfecte huis om vakantie te vieren in Zeeland.
We hebben genoten van dit fijne en schone huis. Waar we als gezin ons goed hebben vermaakt. Alles aanwezig in dit mooie vrijstaande huis met een hele fijne tuin en veranda. Ook in de buurt en omgeving is genoeg te doen.
De boeking verliep soepel en snel. Het contact was goed. Eigenlijk was alles snel geregeld en is er weinig contact geweest. Zelfs zo weinig dat we misschien iets over het hoofd hebben gezien. We hebben niets hoeven tekenen (bijvoorbeeld een contract). Het kan voorkomen dat er iets gebeurt (bijvoorbeeld brand of er gaat iets kapot. Wie is er dan verantwoordelijk? Misschien staat het wel ergens hoor maar hebben wij het over het hoofd gezien.
Fijne website om een vakantie te zoeken. Mooi en groot aanbod! Betrouwbare reviews. Na de boeking was het alleen niet duidelijk hoe we contact kregen met de verhuurder. Uiteindelijk gelukt via het e-mailadres bij de betaalbevestiging.
Goed en alles dik voor elkaar
We hebben voor het eerst een vakantiewoning geboekt via Diskoffer en we zijn tevreden. Handig om een eigen profiel aan te maken, waarin alles te vinden is m.b.t. je vakantiewoning! Vriendelijk geholpen via de mail door Heidi, nadat we een aantal vragen hadden over de woning.
Na wat zoeken op de site kwam deze accommodatie vooraan te staan. Aansprekend dat de aanbieders een christelijke achtergrond hebben. Dat vind je terug in de woning en is aangenaam.
Het was goed geregeld voor ons
Dit is de eerste keer dat we via Diskoffer geboekt hebben. We hebben dat als positief ervaren. Een heerlijke woning tegen een fatsoenlijke prijs.
We hebben ontzettend genoten tijdens onze vakantie! Het huis is van alle gemakken voorzien. Beddengoed, keukendoeken en baddoeken, alles was aanwezig! In de tuin is het ook heerlijk vertoeven (verschillende zitjes). Er was een heerlijk zwembad opgezet waar we ook gebruik van konden maken.
Het was allemaal heel snel geregeld. Kreeg bijna direct een reactie op mijn vraag over het huis.
Onze vakantie kreeg, na een aantal jaren niet op vakantie te zijn geweest, weer vorm met hulp van diskoffer! Op een betrouwbare en en heel professionele manier kwam onze vakantie tot stand. Goed en vlot contact met de mensen van diskoffer, heel behulpzaam in het vinden en regelen van de vakantie.
Vriendelijke medewerkers. Correspondentie via de mail verliep vlot. Fijn dat je een betaallink krijgt toegestuurd na de boeking. Het was ons niet duidelijk of we voor de restbetaling ook een link zouden ontvangen. Jammer dat je bij het maken van een boeking niet direct het juiste bedrag krijgt te zien. Het staat standaard op 2 personen ingesteld en bij een boeking wordt de factuur daarna handmatig aangepast naar het juiste aantal personen. Het zou mooi zijn als dat aangepast kan worden, zodat alles direct goed berekend wordt.
Via de site geboekt, vervolgens persoonlijk contact gehad met de verhuurder van het huisje. Dit verliep heel goed.
Ruimte en rust in een bijzonder mooie omgeving.
Galileistraat 42
3902HR Veenendaal
Diskoffer is hét vakantieplatform waar vraag en aanbod samenkomen. Het concept is ontstaan nadat Jan de Groot regelmatig mensen sprak die op vakantie wilden gaan. Vanuit financieel oogpunt was dit voor hen niet altijd mogelijk. Zij gaven daarbij aan er voor open te staan hun eigen woning te willen verhuren, om zo een eigen vakantie te bekostigen. Vanuit die vraag is Diskoffer ontstaan: hét vakantieplatform waar vraag en aanbod samen komen. Naast deze woningen verhuren wij ook andere accommodaties zoals vakantiewoningen van particulieren en woningen op vakantieparken.