mooi huis in een mooie omgeving. de indeling van het huis is even wennen. Wat ons zeer teleurstelde is dat we het hele huis dachten te hebben geboekt (9 kamers) maar bij aankomst bleek dat er twee kamers in gebruik waren. Uiteraard daartegen geprotesteerd, helaas leek de verhuurder het probleem niet te snappen. Wij komen hier niet meer terug.
We werden gastvrij ontvangen. De accommodatie lag erg achteraf.
Heel goed alles perfect! Zowel binnen als buiten Misschien 1 min puntje is het trappenhuis Echt heel goed vasthouden! De haven de molen het museum Schitterende oude gebouwen In Stavernisse heel veel kennis op gedaan over de watersnood Ik heb best wel extra vis gegeten heerlijk St Philipsland naar de kerk geweest Heel goed geslapen
Geweldig groot huis waar je in kunt verdwalen. Heel compleet, vaatwasser, oven, scottelbraai, boeken, spelletjes het is er allemaal. De eigenaar is het huis aan het opknappen. Dus de ene kamer is wat mooier dan de andere. Maar er is dan ook keuze genoeg!! Wij vonden het voor herhaling vatbaar. Verhuurder bedankt voor deze mooie week
gewoon goed
we hadden een ontzettend fijn verblijf in de woning. De woning voldeed aan onze verwachting, we hadden heerlijk de ruimte. Het huis was opgeruimd en schoon. En tijdens erg warme dagen bleef het heerlijk koel.
Denken goed mee om een verblijf naar je zin te zoeken
Goede communicatie en alles was heel snel en goed geregelt
Goed contact via mail..
Sfeer was erg goed door omgeving en de eigenaren. Ons Chalet was een beetje gedateerd maar dat wisten we.Bovendien was alles in orde. Super leuke ervaring, kids waren heeeeeel blij met skelters en fietsjes. Fam Mahdi
goede communicatie, eerlijk verhaal
Op dit adres is echt alles.
Goede service.
De tuin is geweldig. Hiervoor hoef je niet naar buitenland. Gratis fietsgebruik. De woning is zeer ruim en echt van alle gemakken voorzien. De service van de verhuurders is erg fijn. Wij zijn zeer content met deze woning. Het gaf aan onze vakantie in Zeeland een meerwaarde.
Wij vinden het prettig om een particuliere woning te huren, omdat het veel completer is ingericht dan een vakantiewoning. O.a. boeken, spelletjes, grotere koelkast enz.
Heerlijk 10 dagen genoten van Zeeland . Wat een heerlijkheid om zo vrij te kunnen zijn ....een heel huis tot je beschikking .. Je mocht overal gebruik van maken . Echt van alle gemakken voorzien ! S' avonds geboekt en de volgende dag zaten we eral ..echt super service !
We hebben een goede mailwisseling gehad en voor ons was het de eerste keer dat we via Diskoffer hebben geboekt. Dit is ons goed bevallen.
Vriendelijk, snel reageren. Alleen jammer dat er even een miscommunicatie was, een dubbele boeking. Maar fijn dat het voor ons opgelost is, en dat we toch na ons geboekte vakantieverblijf konden, al was het één dagje minder
Goed en ruim appartement, mooi omgeving en door kortingspas waren diverse attracties goed betaalbaar. Ook mooi, uitgebreid en schoon zwembad aanwezig in Saalfelden evenals supermarkten en andere winkels.
Mooie rustige vakantie omgeving met veel privacy en veel speelmogelijkheden voor de kinderen. Een heerlijk ruim en koel huis.
Alles is goed gekomen Alleen was het niet goed op de site aangegeven.. Er stond op dat het huisje vrij was van maandag t/m vrijdag,.. Na contact met de verhuurder bleek, dat zij het wilden verhuren van vrijdag t/m vrijdag.. Dat konden wij niet.. En we konden gelukkig eens worden, dat we van zaterdag t/m vrijdag zouden komen. Maar dat ging dus niet vanzelf.
De communicatie met de familie verliep zowel vooraf als tijdens ons verblijf prima. Hartelijk gezin! De woning zelf voldeed helemaal aan de omschrijving en was netjes en fris. Ook de tuin was prachtig met veel groen en gelukkig veel schaduw (hittegolf 2022!). Echt een aanrader voor een gezin of echtpaar dat comfort zoekt in een omgeving waar veel te doen is!
Ruim huis met voldoende slaap en leefruimte. Vriendelijke verhuurders waar je fijn mee kunt overleggen. Mooie omgeving en leuk dorp.
Snel contact
Mijn vragen over het vakantiehuis werden snel beantwoord.
Galileistraat 42
3902HR Veenendaal
Diskoffer is hét vakantieplatform waar vraag en aanbod samenkomen. Het concept is ontstaan nadat Jan de Groot regelmatig mensen sprak die op vakantie wilden gaan. Vanuit financieel oogpunt was dit voor hen niet altijd mogelijk. Zij gaven daarbij aan er voor open te staan hun eigen woning te willen verhuren, om zo een eigen vakantie te bekostigen. Vanuit die vraag is Diskoffer ontstaan: hét vakantieplatform waar vraag en aanbod samen komen. Naast deze woningen verhuren wij ook andere accommodaties zoals vakantiewoningen van particulieren en woningen op vakantieparken.