Gewoon heel goede service

PACKcenter is gewoon nog een goed bedrijf met de juiste normen en waarden. Persoonlijke benadering, denken mee en geven advies. Dus hier kan je goed zaken mee doen.

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling.....

Ik heb zaterdag 23 mei voor het eerst besteld in jullie webshop, maandag ochtend vanuit jullie een mail dat het verzonden werd. Ik dacht; dat is mooi snel. Helaas wacht ik nog steeds op deze bestelling, levering door DHL. Staat nu gepland op vrijdag 29 mei. Hopelijk wordt het dan wel geleverd. Ik snap dat Packcenter hier niks aan kan doen, maar ik wil dit toch even laten weten. Helaas daarom geen 5 sterren, maar 3

Goede service. Helemaal too

Prima service!

Ik heb nu twee keer een bestelling gedaan bij PACKcenter en de eerste ervaringen zijn goed. Prima service en goede producten.

Product niet geleverd

Ondanks dat in de webshop stond dat het artikel ruim op voorraad was (heb juist een andere variant dan normaal besteld vanwege grotere voorraad) kon het niet worden geleverd. Heb dus niets ontvangen en medewerkster Pack Duiven kon ook niet aangeven wanneer product er weer is. Ik geef deze keer daarom cijfer 1.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Top op heden nog niets ontvangen....

Helaas heb ik tot op heden nog niets van mijn bestelling ontvangen.....dus kan het nog niet beoordelen. Alleen dat de bestelling enorm vertraagd is!

verkeerd aflever adres

Duidelijk aangegeven dat het een ander aflever adres moest worden, staat netjes op de bon vermeld alleen op het pakketje niet. Dit was echt jammer. Verder zending prima

Netjes geholpen, zeer vriendelijk

Netjes geholpen door team Duiven. Echter jammer dat bij sommige artikelen online een maximum bestaat wat je mag/kunt bestellen i.v.m Corona. Dat is wat minder voor een groothandel...

Zeer klant vriendelijk en makkelijk online bestellen

Zeer makkelijk te vinden op internet/ webshop wat ik nodig had. In dit geval luchtkussen enveloppen. Volgende dag al af kunnen halen. Zeer vriendelijk personeel.

Opnieuw onjuist verzonden

Bij mijn bestelling een ander afleveradres aangegeven. Dit is niet gebeurd. Reeds voor de 2e keer nog wel. Ze zitten te slapen daar.

Heel erg prettig

Je wordt goed geholpen en ze zijn zeer flexibel. Echt een aanrader!

Persoonlijk geleverd door de eigenaar. Top!

Prima producten, altijd goed advies en goede service.

Top service!

Na bestelling te hebben geplaatst werd er contact opgenomen dat er nog meerdere mogelijkheden waren/zijn! Bedankt voor het mee denken!

Super service

Perfect . en super snel. Goede prijs. En mee gedacht

Veel dank voor de snelle levering van beschermende kleding voor een huisartsenpraktijk.

Veel dank voor de snelle levering van beschermende kleding voor een huisartsenpraktijk in tijden van Corona

snelle reactie

Bezorging blijft achter, Dag na de bestelling bericht van DHL, maar de bezorging liet nog twee dagen op zich wachten.

Prettig bedrijf met correcte levering

Mijn vraag over het product werd duidelijk beantwoord en de levering ging helemaal volgens plan!

altijd top

altijd top

Altijd een prima service. Vandaag bestelt is vaak de volgende dag al in huis. Ik ben tevreden.

Altijd goede service!

goed allen bezorgen is minder

De ervaring van bestellen is goed. Alleen moet men zich realiseren dat als artikelen niet op voorraad zijn ze niet via de webshop besteld kunnen worden, voorbeeld het grachtengevelkistje. Het advies was via volgende week komen ze binnen, bestel maar via de webshop. Dan DHL: eerst de melding vandaag bezorgen, dan ineens de melding bezorging verhinderd en dan weer gevonden tijdens inventarisatie. Als bedrijf zitten wij te springen om onze bestelling vanwege de onverwachte grote vraag en dan lijkt dit nergens op

De site is duidelijk en bestelling wordt snel afgehandeld en verstuurd.

Héél goed!

Snel bestellen en snel leveren

Niets op aan te merken!

Lekker vlot