zeer snelle reactie op bestelling

's morgens besteld en al voor 12 uur mail dat ik het kom komen halen. factuur had wel via mail gemogen maar verder geen klachten

Zeer behulpzame service

Het bestelde werd door fouten bij Post NL niet geleverd, na hierover gebeld te hebben met PACKcenter werd er direct actie op ondernomen en werd de bestelling zonder problemen nogmaals opgestuurd!

Vandaag besteld en morgen al ophalen

Top Service

Super snelle en goede service. Vriendelijke medewerkers. Voor ons een reden op er al onze spullen te bestellen. Ik heb geen belangen in deze zaak en mijn mening is echt objectief.

Service prima

Vriendelijk en goede service

lastige website om te bestellen via smartphone maar super snelle levering.

lastige website om te bestellen via smartphone maar super snelle levering.

Vriendelijk en snelle levering

Altijd goede informatie Snelle leveringen

Vlot geleverd, communicatie kan iets beter

Producten en prijzen zijn ok. Ook vlot geleverd (met wel een hele grote vrachtauto). Communicatie over levermoment kan beter.

Prima dienstverlening

Medewerker(s) hebben hun best gedaan om mijn bestelling op tijd te leveren. Ophalen was ook prima zonder problemen.

De mensen die het inpakken kunnen niet lezen.

Ik had gevraagd als de levering compleet is, enkele waren niet voorradig, dan pas leveren. Nee nu wordt alles 1 voor 1 geleverd. 1 rol lint met € 12,95 verzendkosten.

Fijne service

Fijn dat het personeel nog extra moeite nam om te kijken of alles voorradig was!

slecht

Door een niet levering moest ik transportkosten betalen. Pack center had de voorraad niet op orde. Moest ook mailen om het bedrag dat ik teveel had betaald( het niet geleverde product) terug gestort te krijgen Slecht service Kom al jaren in Duiven maar dit totaal niet klant vriendelijk.

Slechts twee mankementjes ...

Ik ben zeer tevreden over de leveringen. Punten ter verbetering wat mij betreft: * De enorm hoge verzendkosten. * het ontbreken van track&trace info.

Snelle goeie service

Netjes

Prima service en goede producten

Prima service, goede communicatie en kwalitatief goede producten

Snellere levering

Snellere levering dan verwacht

Mooie producten, maar....

Hoe het verpakt is wat het onlogisch en rommelig. Het is in 3 dozen bezorgd. Meerdere leveringen. Open verpakkingen waardoor de gesneden plaatjes door de hele doos verspreid lagen.

Krijg geen terugkoppeling

Ben nieuwe klant, heb inmiddels al 2x gebeld en krijg steeds verschillende soorten antwoorden. En ondertussen is de bestelling nog steeds niet binnen!

Zeer snelle en correcte levering

Krap in verpakkingsfolie een paar rollen besteld, die razendsnel. de volgende ochtend reeds, bezorgd werden door de eigen pakket-dienst. De vriendelijkheid van de bezorger werd er gratis bijgeleverd. Tot volgende keer. Michel

Al jaren klant en altijd ok

Top - snel en duidelijk

Goede en duidelijke hulp bij bestellen

Zeer vlotte en correcte service

Mijn bestelling was veel eerder gereed dan verwacht. Correcte afhandeling. Prima producten.

heb nog steeds niets ontvangen en wel betaald

heb nog steeds niets ontvangen en wel betaald. In de winkel in Almelo word ik goed geholpen. Online was alles op voorraad dan verwacht je dat het binnen 1 a 2 dagen er is . Nu 30 aug besteld 1 september beloofd te leveren nu 4 september nog steeds niets ontvangen of een bericht van vertraging.

Toekomst 10

6921PW Duiven

+31 26 3193 960

Over PACKcenter BV

PACKcenter BV is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het leveren van verpakkingsoplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Het assortiment omvat diverse verpakkingsmaterialen zoals dozen, tape, folie, inpakpapier en verzendaccessoires. PACKcenter BV biedt op maat gemaakte verpakkingsoplossingen en richt zich op het leveren van kwaliteitsproducten met snelle levering en uitstekende klantenservice, waardoor klanten efficiënt hun producten kunnen verpakken en verzenden.