Snelle levering en goede kwaliteit.

Top op heden nog niets ontvangen....

Helaas heb ik tot op heden nog niets van mijn bestelling ontvangen.....dus kan het nog niet beoordelen. Alleen dat de bestelling enorm vertraagd is!

verkeerd aflever adres

Duidelijk aangegeven dat het een ander aflever adres moest worden, staat netjes op de bon vermeld alleen op het pakketje niet. Dit was echt jammer. Verder zending prima

Netjes geholpen, zeer vriendelijk

Netjes geholpen door team Duiven. Echter jammer dat bij sommige artikelen online een maximum bestaat wat je mag/kunt bestellen i.v.m Corona. Dat is wat minder voor een groothandel...

Zeer klant vriendelijk en makkelijk online bestellen

Zeer makkelijk te vinden op internet/ webshop wat ik nodig had. In dit geval luchtkussen enveloppen. Volgende dag al af kunnen halen. Zeer vriendelijk personeel.

Opnieuw onjuist verzonden

Bij mijn bestelling een ander afleveradres aangegeven. Dit is niet gebeurd. Reeds voor de 2e keer nog wel. Ze zitten te slapen daar.

Heel erg prettig

Je wordt goed geholpen en ze zijn zeer flexibel. Echt een aanrader!

Persoonlijk geleverd door de eigenaar. Top!

Prima producten, altijd goed advies en goede service.

Top service!

Na bestelling te hebben geplaatst werd er contact opgenomen dat er nog meerdere mogelijkheden waren/zijn! Bedankt voor het mee denken!

Super service

Perfect . en super snel. Goede prijs. En mee gedacht

Veel dank voor de snelle levering van beschermende kleding voor een huisartsenpraktijk.

Veel dank voor de snelle levering van beschermende kleding voor een huisartsenpraktijk in tijden van Corona

snelle reactie

Bezorging blijft achter, Dag na de bestelling bericht van DHL, maar de bezorging liet nog twee dagen op zich wachten.

Prettig bedrijf met correcte levering

Mijn vraag over het product werd duidelijk beantwoord en de levering ging helemaal volgens plan!

altijd top

altijd top

Altijd een prima service. Vandaag bestelt is vaak de volgende dag al in huis. Ik ben tevreden.

Altijd goede service!

goed allen bezorgen is minder

De ervaring van bestellen is goed. Alleen moet men zich realiseren dat als artikelen niet op voorraad zijn ze niet via de webshop besteld kunnen worden, voorbeeld het grachtengevelkistje. Het advies was via volgende week komen ze binnen, bestel maar via de webshop. Dan DHL: eerst de melding vandaag bezorgen, dan ineens de melding bezorging verhinderd en dan weer gevonden tijdens inventarisatie. Als bedrijf zitten wij te springen om onze bestelling vanwege de onverwachte grote vraag en dan lijkt dit nergens op

De site is duidelijk en bestelling wordt snel afgehandeld en verstuurd.

Héél goed!

Snel bestellen en snel leveren

Niets op aan te merken!

Lekker vlot

Snelle en complete levering.

Goed, alles volgens afspraak en mooi op tijd.

Alles volgens afspraak, goed verpakt en mooi op tijd.

Het is een uitstekend bedrijf

Ghode service

Service zoals het hoort te zijn

Goede service en heldere berichtgeving. Duidelijke site en bestelmogelijkheden. Persoonlijk contact met de klant en denken met je mee. Kortom mooi en goed bedrijf en prettig om mee samen te werken

Klantvriendelijk, behulpzaam

Bestelling op internet gedaan. Volgende dag werd ik netjes gebeld dat deze klaarstond. Eenmaal aangekomen heel vriendelijk geholpen. De medewerker heeft het zelfs in mijn auto gezet. Overigens een hele mooie winkel (up to date). Vriendelijk en snelle service.

Toekomst 10

6921PW Duiven

+31 26 3193 960

Over PACKcenter BV

PACKcenter BV is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het leveren van verpakkingsoplossingen voor zowel bedrijven als particulieren. Het assortiment omvat diverse verpakkingsmaterialen zoals dozen, tape, folie, inpakpapier en verzendaccessoires. PACKcenter BV biedt op maat gemaakte verpakkingsoplossingen en richt zich op het leveren van kwaliteitsproducten met snelle levering en uitstekende klantenservice, waardoor klanten efficiënt hun producten kunnen verpakken en verzenden.