snelle en correctie service

leverancier zoals een leverancier moet zijn

Uitgebreide keuze aan heerlijke wijnen en een snelle levering.

Deskundig en enthousiast advies in de winkel zelf en uitgebreide, nuttige omschrijvingen online. Perfecte en snelle levering en een prima prijs/kwaliteitverhouding.

Dé wijnzaak in de regio

Geven heel goede info en advies Bieden enorme keuze in kwaliteitswijnen Mooie aanbiedingen

De cava was 'bejaard', niet lekker meer.

Teleurstelling. Ik had voor mijn vader een doos cava besteld brut nature. Helaas, bij het openen van de fles, zette de kurk niet uit. De bubbel zat er nog nauwelijks in. De doos zelf zag er niet erg fris uit, je kon zien dat deze al een tijd in een opslag heeft gestaan. De 5 overige flessen maken we niet open.

Fijn dat ik de dag kan aangeven. Jammer dat ik vroeg om een tijdsindicatie op die dag en deze niet kreeg. Dat is tegenwoordig via een berichtje wel gebruikelijk. Ik wilde er niet zelf voor gaan bellen. Ik neem aan dat jullie dit wel gaan doen in de toekomst.

Super snelle service, prachtig assortiment

Wederom een uitstekende ervaring bij Wijnhandel Marcel Arentz. Mijn ingewikkelde bestelling klopte als een bus en was er super snel. Verder vind ik het assortiment geweldig. Ten slotte zijn er vaak goede aanbiedingen

Overzichtelijke website en snelle levering

Hele fijne website met veel overzicht en de wijn is goed verpakt binnen 2 dagen geleverd.

Snel en professioneel

Leuke deal kunnen doen. Redelijke bestelbedrag voor kosteloze verzending.

Snelle levering, mooie wijnen

Vriendelijk en persoonlijk

Levering was snel en persoonlijk. Belde mij op met vragen omtrent levering.

Kwaliteit wijn voor iedereen

Assortiment is groot; keuze is aan de liefhebber

Top wijnhandel met uitstekende service

Altijd goed ervaring bij Arentz. Goede service, goed advies, goed aanbod. PS de Wijnbar is ook zeker een aanrader :-)

Heerlijke wijnen gratis thuis bezorgd!

We bestellen regelmatig een maandaanbieding. Zo drinken we steeds wijn die we nog niet kennen. We genieten er elke keer van! Ook van het gratis thuisbezorgen.

Prima levering

Prima levering. Niets beschadigd

Mijn bestelling werd snel aan huis geleverd.

Teleurgesteld

Hoewel normaliter de bestellingengoed worden geleverd en ik graag mijn wijnen bij Arentz bestel, is deze bestelling fout gegaan en dit weekend niet van de wijntjes heb kunnen genieten.

Super service...

... snelle en goede levering en een fantastische wijn! Altijd blij om terug te komen!

Mooie wijnen, mooie prijs en goede vriendelijke service.

Heerlijke wijnen. Maandpakket met 12 wijnen in zeer uiteenlopende prijsklasse en goede folder is ideaal.

Bestelling eenvoudig in te vullen online

Snelle afhandeling en bezorging

Correcte en snelle service

maken beloftes niet waar

jammer dat online aangegeven wordt 12 flessen bestellen en 11 betalen. maar dat werkt dus niet (goed). scheelt maar 0.50 maar voor mij gaat het ook gaat om het principe. Jullie beloven iets maar maken het niet waar

Lekkere wijn en de volgende dag in huis

Ik heb een mooie selectie wijn besteld via hun website en deze werd de volgende ochtend al bezorgt. Lekkere wijn! smaakt me prima! Top service.

Mooi aanbod, snelle levering, goed geregeld!

Mooi aanbod, snelle levering, goed geregeld!

Hertogstraat 82

6511SE Nijmegen