Afgeleverd conform afspraak

Wijn aangeleverd in prima verpakking. Het proeven moet nog gebeuren maar de meeste wijnen zijn mij bekend en uistekend.

Vriendelijke eigenaar

Met een kort telefoontje een gewaardeerd cadeautje kunnen bestellen en met hun snelle levering een leuke verrassing bezorgd.

Goede service en snel geleverd

Altijd goed advies en top service bij deze wijnhandel

Mooie unieke wijnen.

Op zoek naar Duitse Ahr wijnen kwam ik bij deze wijnleverancier, nier dw tophuizen gevonden, wel een hele mooie verzameling spatburgunders en als topper een alten reben witte spatburgunder, hef wordt een mooie kerst

Snel en goed

Leuke reclame folder!

Prima service zoals altijd!

Goede website, snelle communicatie en mocht er iets in het bestelproces niet goed gegaan zijn wordt er snel een oplossing geboden. Aflevering voorzien van communicatie en op tijd!

Toppie!

Beter kan niet, super snel bezorgd ook nog eens...en wijnen zonder pesticiden...dus alleen maar zorgeloos genieten van goede smaak.

Gewoon goed.

Levering zoals vermeld en goede bijlages omtrent de wijn.

Top service!

Prima website, eenvoudig bestellen, aflevering aan huis (zelfs tot in de wijnkelder!). Heel fijn, tot de volgende keer!

Goede service nav mijn bestelling

Er werd telefonisch contact opgenomen om iets over de levering uit te leggen. Overigens werd de wijn op een andere dag bezorgd als was afgesproken, omdat ik wel thuis was , was dit geen probleem.

Het grootste en aantrekkelijkste aanbod van wijn wat ik tot nog toe ben tegengekomen in Nederland

Uitstekende presentatie van de wijnen en altijd een goed advies.

Zeer klantvriendelijk!

De producten waren niet op voorraad en werd netjes gebeld. De dame wist niet wanneer het weer op voorraad kwam en ik kon zelf aangeven of ik wel of niet wilde wachten. Mijn bestelling is alsnog binnen 10 dagen verzonden. Super!

Bedankt voor de goede levering.

Ik ben liefhebber van de bestelde wijnen. Jullie hebben een geweldig assortiment.

Betrouwbaar en snel.

Snelle en betrouwbare service.

Uitstekend zoals altijd

Mooi aanbod, goed advies

Mooi assortiment en keurige service

Prachtige selectie, goed advies en service. Laatste bestelling bleek na betaling niet op voorraad. Dat zou niet moeten kunnen

Persoonlijke service, snel en correct

Vlekkeloos

Prima advies en levering!

Alhoewel vooralsnog de eerste kennismaking, prima ervaring en snelle levering van bijzondere wijn.

Altijd mooie wijnen en prettige service!

Altijd mooie wijnen en prettige service!

Snel, goede wijn, alleen een terugkoppeling over de bezorgtijd zou nog beter zijn.

Blanco

Prima voorstellen snel bestellen en snel leveren.

Mooie voorselectie en suggesties van wijnen. Ruime keus en rekening houdend met verschillende smaken en voorkeuren.

gged

Top wijnhandel

Heel fijn personeel, goed assortiment. Word altijd goed geholpen. Gewoon een uitstekende wijnhandel.

Hertogstraat 82

6511SE Nijmegen