Fonctionne mais...

Sur l'mage de la commande le filtre des cartouches T0715 semblait être en bas de la cartouche (cartouche de type IV auto-amorçant) ! Or les cartouches que j'ai reçues étaient avec un filtre dans le haut de la cartouche (cartouche de type III, plus difficiles à amorcer) ! J'ai pu les remplir et les amorcer, à suivre...

Zeer goed en snel geleverd.

Telefonisch goed bereikbaar en fijn geholpen. Mijn dank daarvoor

Snelle verzending

Snelle levering, snelle reactie op vraag

Snelle levering, snel gereageerd op mijn vraag. Wel een onduidelijkheid: op de flesjes van de inkt staat "Use before" en een datum. Dit suggereert een soort van houdbaarheidsdatum. Bij mijn levering waren 3 van de 4 flesjes over die datum. Mijn vraag daarover was snel beantwoord, alleen het antwoord vond ik niet voldoende.

Gewoon grote klasse

Waar voor je geld het is altijd goed geregeld

Snel en correct geleverd

Artikel geheel naar wens en snel geleverd voor de afgesproken prijs.

Prima service, goed product.

De reinigings cartridges werken prima. Fijn als de printkoppen moeten worden schoongemaakt.

Prima, maar nazorg (aftersales) is onvoldoende !

Voor mijn oude HP Deskjet 840C een inktcartridge (HP 15 C6615DE, zwart) besteld. Pakketje met juiste cartridge binnen 36 uur in goede orde ontvangen. Uitstekend verpakt, prima communicatie vooraf, ook gedurende het bestelproces en bezorging. Inmiddels geïnstalleerd in de printer en werkt goed. Maar dan: 1. Tijdens het bestelproces gekozen voor bezorging via Postnl. In werkelijkheid vind de bezorging plaats door DHL (duurder...). 2. Op de webpagina wordt aangegeven dat de cartridge is voorzien van 44 ml inhoud. Degene die is ontvangen bevat echter "slechts" 40 ml. Althans, zulks wordt aangegeven op de kartonnen buitenverpakking. 3. Het merk en de verpakking wijken af van de foto's op de website. Hierover tot twee keer toe per mail ([email protected]) opheldering gevraagd, edoch GEEN ENKELE REACTIE. Slechte zaak !

ziet er goed uit

xxxxxx

Een betrouwbare leverancier

Altijd correcte service

Goede kwaliteit & flexibiliteit

Print kwaliteit van de 'huismerk' cartridges bij inktmedia is goed. Ik ben een keer overgestapt naar een concurrent, maar de kwaliteit daar was minder. Merkte dat de teksten daar 'dikker' werden uitgeprint. Vond ik niet mooi. Ik probeer de cartridges zelf op te halen als ik in de buurt ben. Dit gaat altijd probleemloos. Even een app contact en alles is geregeld.

Vanaf eerste moment van de bestelling tot en met het einde verloopt alles prima

Snelle en correcte levering

Zie boven

goede Hp301

Werkt meteen goed die HP301 die ik gebruik prijs is ook ok.

Goede prijs/kwaliteit!

Eigen merk cartridge besteld. Voldoet aan gestelde eis. Snelle service!

PERFECT

Goede kwaliteit, snelle levering, en goede prijs.

Niets op aan te merken!

Correct service

Goed service

Super goedkoop supersnel supergoed

Al een paar keer besteld super tevreden heb veel ervaring met canon catridge ( zijn duur) deze zeker 3 of meer keer zo goedkoop en werken perfect!

Voor de eerste keer een bestelling gedaano

Snelle levering en top service

Dit is wat je wilt!

KLant sinds 2015 ; Betrouwbaar, goede spullen, doen wat ze zeggen.

Vertrouwd adres nog steeds.

Goede producten, op haal service is ook heel fijn. Nog nóóit problemen gehad.

Gemakkelijk te verwerken.

Goed spul.

Helemaal tevreden !

Snelle bezorging , en prettig contact omdat ik niet zeker was over de juiste cartridges. Een aanrader.

postbus 5150

2900ed Capelle aan de ijssel