De oplossing voor een langer bestaand probleem

Nieuwe cartridges blijken van hoge kwaliteit te zijn en betaalbaar ! Lossen bovendien een hinderlijk probleem op, waarbij maar liefst drie cartridges hinderlijke strepen op de afdrukken achterlieten.

Uitstekend verpakt, bestelling snel geleverd, erg tevreden over de kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding.

mooi op tijd en zoals verwacht

wat ik besteld had was prima

problemen bijlevering super opgelost

goede kwaliteit en vlugge service

uitmuntend

Prima webshop

Snelle levering, uitstekende prijs/kwaliteits verhouding.

In één woord geweldig.

Een zeer snelle levering en netjes verpakt kortom zeer tevreden.

Snel,prima

Goede en snelle levering alleen 1 minpunt

Een inktpatroon werkt niet geeft op twee printers foutmelding dat hij kapot is. Aanbeveling geeft ik wel een ja omdat de andere leveringen altijd wel goed zij

Echt de goedkoopste

Omdat ik cartridges erg duur vind heb ik lang gezocht naar een firma wat echt de goedkoopste cartridges verkoopt. Scheelt echt een paar euro per cartridge! En de levering was ook nog eens heel erg snel! Dikke 10 voor Inkmedia.com

Op tijd geleverd..

Goed service

Snelle levering en werkt perfect!

Heel goed!

Heel tevreden. Werkt uitstekend

Heel gemakkelijk in gebruik. Nooit geen vuile handen meer.

Service de livraison très rapide.

Pas encore d'avis sur le résultat car l'ancienne cartouche d'encre HP est encore pleine.

Gewoon top!

Inktmedia heeft een overzichtelijke site met mooie aanbiedingen. De inkt is goed en zo ook de service. Als er iets niet goed is wordt het altijd netjes opgelost. Ik kom hier graag terug!

goed !!!

geen probleem goed uitgevoerd !!

Tevreden.

Op zaterdag voor Pinksteren besteld en op dinsdag na Pinksteren keurig en binnen het tijdblok afgeleverd volgens afspraak.

Prima Service snelle levering

Goedkoop en werkt prima

Uitstekend snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit inkt.

Goede service en klachten oplossing.

De bestelde HP cartridges werden snel opgestuurd (binnen 24 uur), helaas bleef mijn oude HP 7200 office jet printer ze weigeren en heb ik ze teruggestuurd. Inktmedia had ook nog diverse probleem oplossingen doorgemaild, helaas ook zonder resultaat. Binnen een paar dagen werd mijn betaalde geld teruggestort: gewoon goede service.

Prima website en fijne serves

Ik was voor het eerst op deze website voor een prijs vergelijking van de inktpatronen en zag dat deze webwinkel prime en goede serves gaf met na betaling en snel geleverd product. na 1e print werk zag het er goed uit. Gelijk betaald en leuke aanbieding ontvangen van een code voor de volgende bestelling.

Een goede vervanger voor de originele HP Cartridge. En volgens afspraak op tijd geleverd.

Zie de bovenstaande regel.

De geleverde kleuren inkt cartridge voldoet aan de hoogste standaard

De postbezorging was één dag na het bestellen, snel dus. Het pakket paste door de brievenbus dus thuisblijven was niet nodig. De cartridge ziet er degelijk uit. Geplaatst in de printer doet het zeker niet onder voor een cartridge van de printer fabrikant.

correct volgens planning geleverd

altijd vlugge antwoorden als per mail iets wordt gevraagd; Kortom... een correcte firma met lage prijzen

Great

Very good service at very competitive prices

postbus 5150

2900ed Capelle aan de ijssel