op tijd en volgens spec.

Correct :-)

Prijs en kwaliteit prima

Goede ervaring&

Haal al 8 jaar hier mijn inkt

Werkt goed! Top product. Ik miste wel een handleiding in de doos.

Al eerder een keer besteld, heel goed verlopen.

Bestellen gaat via de site of bij Bol.com en het is prima gegaan. Dus blijf dan toch terug komen.

Gewoonweg topklasse

Op zondag middag nieuwe cartridges besteld voor mijn printer en op maandagmiddag al binnen. Hoe snel is dat? Supersnel. En de Cartridges zijn ook nog eens supergoed geprijsd. Wil niet veel zeggen maar ik denk haast wel de goedkoopste van Nederland. Ik ben een heel tevreden klant.

Duidelijke website, goed product en snelle levering!!

Snel gepiept !!!

In eerste instantie dacht ik dat dit karwei heel wat uren in beslag zou nemen, deels was dit ook wel zo, maar het wachten was de moeite waard. En het resultaat ook, ik had verwacht dat het resultaat redelijk zou zijn, maar het resultaat was "oogverblindend" goed, zelfs ik, die doorgaans zeer kritisch is , was dit een openbaring !!!! Alles was goed.

Top product

Inktcartridge voor een kwart van de originele prijs. Inmiddels aardig wat mee geprint met uitstekend resultaat. Van harte aanbevolen.

Voldoet absoluut niet aan de verwachting.

Levering, ok prima. Inkt en navulbare patronen besteld. Maar er worden stukken geleverd waar na weken mail verkeer niet echt alle onderdelen weet te melden waarvoor deze dan wel dienen en waar ze moeten geplaatst worden. "EN NOG STEEDS NIET" De patronen met inkt passen ook niet echt vlot zoals het zou moeten horen. Dus dan toch gedaan wat ze volgens hun "voorstellen" te doen. Met als gevolg lekkage in de printer alles vol inkt print niet meer printer volledig om zeep. Eind resultaat patronen niet te gebruiken en nieuwe printer gaan kopen . Thanks !!! inktmedia. Tot op vandaag , NIET AAN TE BEVELEN. Maar de de voorwaarden om een review te schrijven en te laten publiceren/plaatsen zijn zo beschermd dat de kans klein is dat iemand dit zal lezen.

Slecht

Ik ben niet contente en tevreden . Mijn pakket was in een andere adres geleverd. Dat is niet fijn.

Alles goed volgens afspraak en tegen een goede prijs

Alles goed volgens afspraak en tegen een goede prijs

Zeer voordelig

Voordelige cartridges Snel ontvangen

Goede kwaliteit snelle levering

Altijd snelle levering en zeker een goede kwaliteit

product was makkelijk te vinden , eenvoudig te bestellen en snelle levering

Prima werkt goed. Heb met andere firma’s andere ervaringen

Product OK

Levering iets langer geduurd dan verwacht ...

Snel en netjes

Mijn ervaring is heel goed.

Niet goed

Helaas moet ik zeggen dat ik zeer ontevreden ben, Moest betalen voor pakket post, maar was brievenbus post! Na telefonisch contact geld terug, lijkt op proberen om extra geld te innen! Bovendien waren de cassettes ongelijk half vol gevuld en dat voor die prijs, dus ben niet tevreden zacht uitgedrukt. Zo houdt je dus geen klanten, gelijk de laatste bestelling geweest. Met vriendelijke groet, G.Kloppers.

Uitstekende ervaring

Het is eenvoudig. Het verschil in prijs is niet te geloven en de kwaliteit is zoals beloofd. Volgende keer weer.

uitstekende levering en after sales service

Inkt voor de printe bested en deze werd snel geleverd. Een telfonische vraag na ontvangst werd onmiddellijk goed beantwoord

Deze cartridges worden door mijn HP-printer wel geaccepteerd. Bij andere alternatieve merken geeft dit veel problemen. Goede service, snelle levering en niet duur,

Levering en product volgens verwachting

Goede prijs-kwaliteit verhouding

In één woord geweldig

Het werkt gewoon

De inkt voor canon werkt gewoon. Ook het foto papier lijkt okay. Weet alleen niet wat voor of achter is. Is het zelfde.

postbus 5150

2900ed Capelle aan de ijssel