zeer korrekt en goedkoop

ik koop al enkele jaren hier de huisinkt voor mijn Epson WF De inkt werkt en print perfect Tussendoor ook al eens in nood bij andere de huisinkt besteld maar door de slechte ervaring met de concurenten teruggekomen naar hier Krijgt van mji het maximum aan sterren iets dat ik zelden doe in een beoordeling

snelle en corrrecte levering

Mijn ervaring is zeer positief over het geheel

Goedkoop ,goed product en leuke korting ivm latere verzending,netjes op site aangegeven,nette updates,erg tevreden.

snelle levering tegen een aantrekkelijke prijs

Inktmedia is al jaren mijn vaste leverancier voor inktcartridges. De snelle bezorging, de prijs/kwaliteit en de service springen er echt uit. Ik kan inktmedia iedereen aanbevelen

Kwaliteit, duidelijkheid en stipt!

Mijn dochter moet in haar opleiding ontzettend veel printen en dus ging ik op zoek. Ik kwam bij Inktmedia terecht. Na wat rekenen kwam ik tot de vaststelling dat dit het beste alternatief bleek te zijn. Besteld, stipt ontvangen en heel tevreden.

altijd de goedkoopste en een perfecte service!

Koop al jaren bij inktmedia en bevalt uitstekend.

Goede service en correcte aflevering van de bestelde artikelen, ook in de gestelde levertijd.

Prima organisatie

8 jaar ervaring met service punt rhoon

Snel en goed

Snelle levering van juiste artikelen.

prima !!

Goede service en goedkoop.

Heb nog niks ontvangen

Heb nog niks ontvangen

Gewoon goed.

De bestelde printertoner is met begeleidende info over het tijdstip van aflevering zonder poespas en volgens gemaakte afspraken bezorgd (zoals eerdere keren).

Super snelle levering

Wat een fijn bedrijf. Zeer duidelijke site en een makkie om te bestellen. Daarna ligt het super snel thuis op de mat en dan ook nog de zeer vriendelijke prijzen. Maar wat nog belangrijker is de kwaliteit, wij printen veel foto’s en die zien er top uit, we geven zoveel eens erg en soms zie je ze jaren later nog fris tussen andere verkleurde foto’s hangen. Mensen achter Inktmedia blijf deze kwaliteit handhaven.

Bestellen was geen punt, vanwege de vakantie iets langere levertijd maar mooie korting om dit even op te vangen ;-) Verder goed en tijdig op de hoogte gehouden van wat er werd gedaan en tijdstip van aflevering.

Makkelijk te bestellen

Was makkelijk te bestellen en werd netjes afgeleverd Het was goed bij te houden wat er na de bestelling gebeurde. Was vakantietijd dus duurde iets langer maar kreeg daarna via e-mail duidelijk door waar het bestelde was en wanneer en tussen welke tijden het geleverd zou gaan worden.

Snel en goed en behulpzaam bij probleempjes

heb geen klachten. Eén keer een lekkende patroon gehad, Retour gestuurd en nieuwe gekregen zonder kosten. Prima niet verder zoeken. Groetjes Mari

Heb al een aantal jaren inkt van hun en ben zeer tevreden over hun kwaliteit. Vriendelijk via telefoon te woord gestaan na een vraag en tot volle tevredenheid mijn dilemma opgelost. Zal nog lang van hun diensten gebruik maken

uitstekend

mijn ( epson ) printer doet het uitstekend op de inktmedia inkt, ben er heel blij mee, zeker gezien de uitstekende prijs. Fotopapier weet ik nog niet, zit in het buitenland en krijg het misschien volgende week binnen, maar ben geen pietlut, ga er vanuit dat het gewoon prima is

Was weer helemaal top

zoals verwacht de zending in goede orde ontvangen en voor en goed prijs. Bedankt

Echt goed!

Echt goed!

Duidelijke website met scherpe prijzen

Ik zocht nog inktcartridges voor mijn oude printer. Inktmedia had nog van hun huismerk mijn cartridges aan zeer goede prijs

Lekker snel en voordelig

Al meerdere keren zowel cartridges en toner besteld, prima kwaliteit, snel geleverd

Al vele jaren heel goede ervaringen.

"Fabriekskwaliteit", uitstekende service

fantastisch

duidelijke site, razendsnelle levering en een uitstekende prijs

Snelle, vertrouwelijk, uitstekend service.

Snelle, vertrouwelijk, uitstekend service.

postbus 5150

2900ed Capelle aan de ijssel