zeer tevreden, snel geleverd en de juiste bestelde spullen.

zeer goedkoop en werkt correct.

tevreden prijs, kwaliteit en levering

ben tevredensnelheid levering, product en prijs

Zeer tevreden, goede prijs en kwaliteit

Heb al vaker besteld en stellen niet teleur. Ben dus een tevreden terugkerende klant.

Goede cartridges. Snelle levering

Al vaker besteld en altijd een snelle levering. Cartridges werken goed op mijn printer. Goede prijzen

supersnelle service!

kan niet beter!

Klantenservice top

Bij mijn laatste bestelling had ik een aantal cartridges zonder chip ontvangen. Nadat ik dat gemeld heb werden er direct nieuwe toegestuurd. TOP service.

geweldig tevreden

Had niet het juiste artikel besteld, onmiddellijk via mail gemeld. De bestelling werd aangepast en de volgende dag al geleverd.

Ik heb snel en gemakkelijk mijn keuze kunnen maken, de levering ging snel. Een dag later had ik mijn bestelde cartridges in huis en functioneren prima. De inhoud van de cartridges is veel meer dan de originele dus ze gaan veel langer mee.

ik ben zeer tevreden

ik koop al jaren mijn producten (inkt patroon) op inkt media ze zijn goed van prijs en nog geen probleem mee gehad ik print ook zelfgemaakte foto's, ik heb een A3 al jaren aan mijn wand hangen en de kleuren zijn nog altijd perfect 'als het slecht is moet je dat zeggen 'maar als het goed is moet je dat ook zeggen!!! .

Prima koop. Prijs kwaliteit ook prima. Snelle verzending

Goede kwaliteit voor mij bewezen

Vorig jaar voor de eerste keer besteld gehad, toen alleen de zwarte HP 350XL van Inktmedia zelf. Hiermee zeer veel geprint, helaas was hij nu weer aan vervanging toe omdat deze leeg was. Ook bleek de originele kleurenpatroon HP 351 ook leeg te zijn (wordt weinig gebruikt) dus die ook meteen maar mee besteld. Vanwege de uitstekende kwaliteit van de zwarte patroon heb ik hier veel vertrouwen in gekregen om deze ook te vervangen door een patroon van Inktmedia (een HP patroon door Inktmedia opnieuw gevuld).

Snelle levering, hoge kwaliteit, helaas website in ontwikkeling

Printerinkt snel geleverd en hoge kwaliteit. Enkel andere hoeveelheid (aantal ml) stond er op de website. Bij ontvangst levering zag ik dat ik per printerinkt 3ml minder had ontvangen. Bij het sturen van deze opmerking per mail, kreeg ik te horen dat de website gaat veranderen en dus niet up-to-date is, maar ze ook helaas niks meer konden veranderen aan de website. Hopelijk als de nieuwe website er weer is, staat alle gegevens up-to-date op de website (o.a. de hoeveelheid ml correct vermeld ed.)

vlugge, vlotte levering

Gemakkelijke bestelling, vlugge levering

Na 1 keer reinigen waren de assets leeg

Ik had verwacht ďat ik wat langer de cassettes kon gebruiken

Niet tevreden,zie hieronder

Bestelling zoals gewoonlijk snel en goed afgewerkt. Alleen kon ik bij de bestelling niet mijn kortingscode invullen,waar ik als oude klant recht op had.

Inktmedia.com maakt een goede indruk.

Mooie prijs, snelle levering. Ben dik tevreden. Bedankt!

snel, goedkoop en vriendelijk

Sinds 1 week in de printer, gaat goed. Kan nog niets zeggen over verbruik, maar qua prijs scheelt het t.o.v. A-merken wel 75%. Mocht er wat zijn, kan ik altijd contact opnemen aldus de vriendelijke eigenaar/verkoper.

Snelle levering, goedkoper dan elders, goede kwaliteit, echte aanrader

Snelle levering, goedkoper dan elders, goede kwaliteit, echte aanrader.

Vlotte levering, goede website.

Snelle en accurate levering.

Meerdere keren een bestelling gedaan en elke keer tevreden met de bestelling.

Snelle levering, goede toners

Prima & voor herhaling vatbaar!!

De bestelling snel geleverd, prettig & goed contact. Probleempje tijdens transport onmiddellijk & prima opgelost ! Erg tevreden over producten & klantvriendelijkheid.

Service uitstekend!

Bestellen, afleveren en kwaliteit in een woord GEWELDIG!

Super! Goede levering en verwachte goede kwaliteit!

Vanaf de bestelling t/m de levering en afhaalpunt is alles goed verlopen. Houden zo!

Netjes behandeld.

Goed..