Leuke winkel met veel merken

Mooie en grote winkel vlakbij de dijk in Volendam. Je vindt altijd wel iets leuks in diverse prijsklassen. Een aanrader!

Prima service en goed contact gehad Broek die is besteld vind ik prachtig !

Snelle verzending

Snelle verzending en mooie producten.

Zeer tevreden, artikelen worden snel geleverd en zijn gezellig ingepakt. Wordt je blij van als je het pakket open maakt. Goede service

Keurige service

Pakket wordt altijd keurig op tijd verstuurd en dan is het een kadootje als je het openmaakt

Altijd klantgericht en zo mooi verzorgd in verzending!

Topsy is Top Topper!

Top shop!

Super winkel en geweldig geholpen en geadviseerd!

Mooie kleding, snel verstuurd en in goede staat

Heerlijk dat je steeds een mail krijgt met een update van de kleding van jouw merk

Ik kies , bestel en binnen paar dagen in het binnen . Love it !!

Top winkel met Top service

De winkelervaring was al heel fijn: een mooie collectie en hartstikke leuke mensen die je met liefde helpen! Maar toen ik een beroep op de service moest doen, werd dat ook op een hele fijne manier opgelost!

Altijd goed geholpen

Leuke winkel met mooie kleding en vriendelijk personeel

Fijne webschop

Als je belt om advies staan ze je vriendelijk te woord ik woon in Meppel kan daarom niet fysiek in de winkel zijn.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Super goed geholpen!

Duidelijke website en snelle bezorging

Duidelijke website met voorraadbeheer. Voor de kerst nog een mooie blouse besteld en snel in huis. En ingepakt als een cadeautje, super leuk om je bestelling zo te ontvangen.

Snelle levering!

Prima service, snel antwoord

Ik vind de keuze erg goed. En als er een probleem is wordt het snel opgelost.

Prettig

Mooie kleding, duidelijke communicatie.

Echte aanrader. zeer klantvriendelijke winkel

Iedere keer als ik iets bestel is het niet alleen heel snel binnen, maar ook nog eens mooi ingepakt in cadeaupapier. Alsof je jezelf een cadeautje gunt (en dat is natuurlijk ook zo). Je bouwt tevens spaarpunten op, waardoor je ook nog eens voor extra korting kunt sparen.

Topsy!!

Top service, snelle levering en omruilen ook mogelijk

Mijn jurk werd snel geleverd Ik had een kortingscode die niet werkte dat gemeld en werd door hun handmatig geregeld zodat ik achteraf alsnog korting kreeg

Fijn website, snelle verzending, keurig verpakt.

Bij vragen word ik goed geholpen en er komt altijd een oplossing.

Heel goed!

Positief!

Goede klantenservice en mooie kleding

Het pakketje dat je ontvangt, is net een cadeautje! De klantenservice van de webshop is altijd heel vriendelijk en zeer behulpzaam. De retourafhandeling verloopt ook prima.

Mooie zaak

Mooie zaak. Veel om uit te kiezen. Prettig geholpen