Fijne winkel!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Mooie merken, top service. Ontzettend aardige medewerkers, je online inkopen worden met zorg en liefde in leuk Hollands cadeaupapier ingepakt. Ik koop graag bij Topsy.

Goed. Ik had een vraag en na een mailtje kreeg ik vlot en keurig antwoord. Aangezien ik een artikel moest retourneren heb ik de stappen gevolgd die nodig waren. De extra betaling voor een veilig retour van het artikel vind ik wel een dingetje. Daarom geen 5 sterren.

Supersnelle bezorging en keurig verpakt

Topsy beschikt over een uitgebreide collectie van het merk Studio Anneloes, echt top!

Fantastisch website!

Snelle service, goede aanbiedingen en heel mooi verpakt, alsof je een cadeau ontvangt.

Alles is prima in orde!

Altijd zeer tevreden. Ook via de webshop bestellen is dik in orde.

In een woord “top”!!!!

Altijd vriendelijk en service gericht!!

Vriendelijk personeel ,ze helpen je fijn

Behulpzaam en eerlijk

Meedenkend, goed luisterend, nieuwe ideeën uitdragend, geduldig

Topsy is Top!

Mijn ervaring met jullie is Topsy is Top!!

Hele fijne winkel, leuk personeel

Ik winkel regelmatig bij Topsy omdat er heel veel keus is. Altijd gezellig, even en praatje en goed advies. Ga zo door

Topsy is top!

De keuze is reuze! Online bestellen en je krijgt een cadeautje thuis!

Prachtig ingepakt

Goede service en prachtig mooi in gepakt. Fijn om bij te bestellen.

Klantvriendelijk

Fijne winkel met een groot assortiment. Heerlijk om een tijd in door te brengen, van alles te passen en je te laten adviseren. Zeer behulpzame, klantvriendelijke medewerksters. Die gelukkig ook eerlijk zeggen als iets niet zo bij je past of je niet staat en dan met een alternatief komen. Hele fijne winkelervaring!

Klantvriendelijk, snelle levering

Een feestje om je bestelling binnen te krijgen, een bedankje aan het pakket, keurig verpakt! Top(sy) winkel!!!

Snelle en keurige levering

Top!!

Geweldige winkel, geweldige medewerkers

Winkel is altijd netjes, fantastische collectie van studio Anneloes. En de dames zijn geduldig en ontzettend lief. Wordt altijd geweldig geholpen

Mooie collecties en goed geholpen.

Geweldige winkel

Mooie kleding en tis er altijd gezellig ik kom er heel graag

Topsy doet alles om het je naar de zin te maken. Een feest om hier te shoppen. Service in de winkel is net zo goed als in de webshop. Echte toppers!

top verkopers

goed advies

Fijne winkel !

Ik bestel hier graag! Mooie kleding, toffe merken en snelle levering. Elke keer is het een feestje om mijn pakketje te ontvangen, ontzettend leuk ingepakt altijd.

Mooie zaak

Fijn winkelen met aardig en behulpzaam personeel

Komt binnen als kadootje. Webshop niet altijd fijn...terug naar winkelmandje begin je weer opnieuw . Fijne klantenservice.

Zeestraat 9

1131ZD Volendam