Goede services

Snelle en goede service. Bij vragen reageren ze heel snel.

Als er een probleem is lossen ze het gelijk op met duidelijke instructies. Pakket komt netjes verpakt aan.

Binnen één dag was mijn bestelling al binnen. Heel fijn en een goede service. Was mooi verpakt.

Een Top site, winkel en personeel

Bestel regelmatig online ( de Anneloesjes) Snelle levering, retour (gebeurt niet vaak) is niet ingewikkeld. Een vlot puntensysteem, verjaardagscode, kortom in alles heel klantvriendelijk!

Fijne website

Goed telefonisch contact.snelle levering mooie website.

Verkeerde maat

Op het kaartje stond de goede maat, maar in jurk zelf stond een andere maat. Wel heel vervelend dat ik bijna vijf euro moest betalen om te retourneren terwijl ik er niks aan kan doen. Ik heb vaker jurkjesbij jullie besteld, dit was gelukkig wel altijd perfect

Je wordt super leuk geholpen

Je wordt super leuk geholpen en ze denken met je mee. Leuk personeel die er echt voor de klanten zijn. Ze zijn eerlijk, ook als iets niet mooi staat. Ze verkopen mijn favoriete merk: Studio Anneloes

Betrouwbaar

Keurig en vlot geleverd. Goede reactie klantenservice.

Goeie service

Snelle levering en goeie service

Gewoon goed!

Mooie kleding en vriendelijke medewerksters

Geweldige service

Ik koop graag bij Topsy. Snelle levering en elke keer met aandacht zo mooi ingepakt.

Vlugge levering

Leuke website goeie kwaliteit.

Tegenvaller, slechte service

Al jaren vaste klant, veel gekocht. Vorig jaar een dure zomer broek van studio Anneloes gekocht. Te kort op de naad gestikt vervolgens uitgescheurd. Netjes opgelost een zelfde broek terug gekregen. Vorig jaar en dit jaar deze broek maar een paar keer gedragen ivm slechte weer. Nu weer hetzelfde probleem, kort op de naad gestikt ook uit gescheurd. (Ws fabrieksfout, kan gebeuren) maar vervolgens lossen ze het niet op want ze hebben al een keer een nieuwe gegeven. Ik zit nu met een dure broek die ik weg kan gooien. Twee bij passende bloesjes erbij gekocht en je wordt bedankt. Had ik niet verwacht!!

Topsy = Top

Uitgebreide collectie en snelle verzending!

Alles klopt!

Hele leuke ervaring in de winkel gehad, heel gezellig geholpen, Webshop aankopen ook altijd goed! Gezellig ingepakt, snel verzonden. Ik ben zeer tevreden

Top winkel

De dames wie daar werken,helpen je echt top

Gezellig winkel

Goed geholpen

Een geweldig bedrijf!

Snelle levering. Retourneren verloopt goed! Al jaren klant.

Keurig snelle levering

Snelle levering en met zorg verpakt! En prachtige items.. Top!!

Fijn, snel en goed bereikbaar

Grote collectie, snelle levering

Heerlijke winkel

Topsy heeft alle leuke merken en zeer behulpzaam en vriendelijke medewerkers in dienst. Ik kom hier graag.

Snel verstuurd!

Mooie kwaliteit kleding

De kwaliteit van de kleding is prachtig. De verzending snel en de afhandeling van een eventuele retour altijd snel.

Bestelling is vlot, correct afgehandeld. Bezorging is vlot gedaan.

Zie boven!!! Prima adres om bestellingen te plaatsen. Correcte afhandeling en is vlot bezorgd. Mvr.groet Henny

Zeestraat 9

1131ZD Volendam