Fijne zaak,aardig personeel!

Fijne zaak,aardig personeel

Doordat mijn bestelling maar niet aan kwam met de post heb ik met Topsy gebeld. Is serieus naar geluisterd en goed opgelost. Dat geeft vertrouwen

Heel prettig

Vriendelijke personeel. Ze stellen je op je gemak en geeft je alle ruimte de juiste kleding te passen en blijven advies geven.,

Snelle en goede levering toppie

Altijd een feestje om daar te zijn

Prachtig winkel

Mooie kleding van allerlei merken. Goed advies

Zeer klantvriendelijk en toegankelijk bedrijf. Mooie collectie!

Ik shop graag online bij deze winkel of "wip" even aan in Volendam. Ze zijn hier zoals het hoort, klantvriendelijk, altijd behulpzaam en ook retourneren is nooit een probleem. Het komt leuk verpakt aan als je iets online besteld. Kortom winkelen is hier een feestje!

Mooie collectie!

Superaardig en gezellig geholpen in de winkel in Volendam

Wat op de side staat kunnen ze de volgende dag leveren. Als het uitverkocht is doen ze alles om het alsnog te leveren.

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijke en als je niet slaagt is het ook goed En dan zeggen ze dat kan volgende keer beter

Prima ik zou alleen een mail krijgen omdat ik nu de nieuws brief heb 15 euro korting die heb ik nog niet ontvangen

Geweldige service!

Mijn pakketje was met heel veel zorg ingepakt.Het was net een cadeautje.Jammer dat het kledingstuk niet paste, maar het retourneren ging heel makkelijk en is op tijd en netjes afgehandeld door Topsy!

Altijd up to date collectie en fijn online winkelen!

Als het even niet lukt om naar te gaan winkelen, is het altijd fijn om online te kunnen kopen. Goede service en altijd meedenkend en vriendelijk.

Super zaak

Klant vriendelijk hele goede kwaliteit kleding en ook nog eens betaalbaar.

Heel tevreden

Blij met Topy Leuk personeel en behulpzaam Ook via de webshop

Vlotte bezorging en leuk jngepakt

Alleen maar positief

Mooie winkel en vriendelijk personeel!

Kom niet vaak in Volendam, maar ga altijd even naar Topsy en vindt dan weer wat leuks.

Prachtige zaak met grote uitgebreide collectie en goede service!

Voor iedereen is er wel een passend aanbod vanwege de uitgebreide collectie en als iets niet op voorraad is wordt dat meteen geregeld door een enthousiast team van ervaren medewerkers.

Broek die ik had ontvangen had gaatje in het stof. Teruggestuurd en gelijk een nieuwe broek ontvangen. Prima service!

Super service

Leuke collectie en altijd vriendelijke verkoopsters

Snelle levering en mooi ingepakt.

Wij wonen in Spanje en ik laat mijn bestellingen altijd bij heb bezorgen en zij nemen het mee naar ons. Het is iedere keer een feestje om het uit te pakken.

Mooie winkel, mooie merken.

Hele fijne, ruime winkel met mooie merken van goede kwaliteit. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom er graag.

Alleen maar goede ervaringen Snelle jevering Mooi verpakt

Heb nu 2 keer iets besteld en via Klarna! Is allemaal snel bezorgd en goed geregeld! Was erg tevreden!

Zeestraat 9

1131ZD Volendam