Ik kocht de game pass ultimate maar kon de het niet claimen

Snel en makkelijk

Was super snel en makkelijk kreeg code gelijk

Xbox giftcard gekocht en meteen na betaling beschikbaar.

Heel goed als er iets fout gaat helpen ze altijd heel goed en heel snel!

Als ik iets bestel gaat het 9/10 perfect en heel soms foutje da het niet lukt maar laten me weten waarom en ik weet dat ik er kan vertrouwen

De code direkt ontvangen.werkt perfect

Na bestelling gelijk de code ontvangen,en geen problemen ervaren.

Code snel geleverd en werkend

een traag begin maar een tevrede service

toen ik mijn bestelling plaatste was ik gefrustreerd omwille het feit dat de codes niet meer in stock waren. maar met de snelle handeling van Gamedirect kreeg ik mijn bestelling een paar uur later al in mijn mail. ik was dus zeer gerustgesteld om te weten dat mijn aankoop niet voor niets was.

super!!!!

super gemakkelijk en heeeeeel betrouwbaar.alles ging perfect,sta mooie uitleg erbij hoe je moet doen en direckt coe ontvangen op en top!!

Redding!

Was flink aan het balen dat ik niet via Microsoft zelf budget kon regelen om Minecraft-uitbreidingen te kopen, dankzij jullie aanbod en I-deal optie eindelijk de paketten kunnen aanschaffen die we graag wilden. Gaan we zeker vaker gebruik van maken!

Heerlijk snel!

Lekker snel afgehandeld. Je kiest wat je nodig hebt, betaald en je krijgt meteen je code op de site. Daarna ook nog in je mail. Beter kan niet!

Altijd direct mijn codes ontvangen zonder problemen. Ben ook gelijk goed geholpen nadat ik een fout maakte en het verkeerde kocht.

Ik vond het makkelijk en betrouwbaar

Ik had een microsoft gift card gekocht en het was makkelijk te betalen met ideal

Goede ervaring met bestellen

Ik wou iets bestellen voor Microsoft store maar ik kon het nergens vinden ik kwam naar deze website en ik zag het en toen het bestelde kwam hij meteen binnen!

Heb een cadeaukaart van 15 euro gekocht, heb de code gelijk gekregen en het werkte

Snel makkelijk en perfect

Ik kreeg het tegoed met code vrij snel in mijn mailbox. Ik zal vaker hier bestellen Een dikke 10! Met vriendelijke groet, Waqas

Handig en snel

Altijd en overal game tegoed.

De code kreeg je super snel doorgestuurd. Je kon makelijk betalen en bestellen. Echt top.

Prima, makkelijk en snelle service

Snel, makkelijk en prima service.

Zeer goed.

De website had een grote selectie games voor verschillende consoles, de prijzen waren redelijk en er waren een aantal geweldige aanbiedingen. Over het algemeen vond ik het fantastisch om door de website te bladeren en uiteindelijk vond ik een aantal geweldige games om aan mijn verzameling toe te voegen. Ik raad ten zeerste aan om hier te kopen als je een gameliefhebber bent zoals ik

Makelijk en presies wat je will

Ik had gelijk me code exact wat je zou willen.

Zeer goede service en alles duidelijk aangegeven op de site

Deze website is betrouwbaar

Ik haal hier altijd mijn kaarten en ik krijg meteen een mail met de code, top service

Snel

Na betaling heb ik onmiddellijk mijn Game Pass code.

Binnendelta 10 J

1261WZ Blaricum