Goede producten, snelle levering.

Snelle en correcte levering.

Dit is mijn tweede bestelling op korte tijd en ook nu weer was alles piekfijn in orde. Nadat ik de spaaklengte had berekend en doorgegeven werd mij al snel bevestigd dat deze juist was. 2 dagen later werd alles reeds geleverd. 1 minpuntje: het verpakkingsafval van het bedrijf wordt in een te grote doos gestopt in verhouding tot de omvang van de bestelling. Dit vind ik een beetje een sjofele manier om van je karton en plastic af te geraken. Daar zijn in NL toch ook wel inzamel punten voor vermoed ik.

Snel een nieuw achterwiel

Goede raad is duur ( of juist niet ) zak je door je woon-werk-fiets-achterwiel ( nexus 3 ) heeft je eigen fietsenmaker geen achterwiel op voorraad, dan is Vlechtservice in Utrecht je redding. Voor alle zekerheid ( DHL / DPD / Post NL ) wel zelf handgespaakt achterwiel opgehaald. Rij nu al weer 4 maanden zonder problemen door de binnenstad van Amsterdam over tramrails, kinderkopjes ( Dam ) nog geen slagje in het achterwiel geconstateerd. Van zelfs de sporadische passagier achterop is het Vlechtservice achterwiel niet onder de indruk !!

Een fijn bedrijf

Ze weten waar ze over praten, hier komt een goed advies uit en daarbij opgeteld hun vakman/vrouwschap geeft een prima product

Vriendelijk en behulpzaam

Uitstekend werk bij het spaken van mijn oldtimer bromfietswielen.

Top ze denken mee

Top tent goede service nemen de tijd voor je en snel klaar

Perfecte uitvoering en service

Medewerkers hebben verstand van zaken, vlechtwerk was zeer snel klaar en prima verzonden.

zeer tevreden

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Goed en vakkundig bedrijf

Ik had spaken nodig voor een oldtimer en ben geweldig geholpen ...top bedrijf ..

Snel en betrouwbaar

topservice

Positief

Goed en Kwalitatief materiaal !!!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb een achterwiel incl. shimano 8 speed besteld voor een heel schappelijke prijs. Topkwaliteit en service

Besteld, betaald en opgehaald. Prima materiaal.

Snel en zakelijk

Afwijkende foto's, klant krijgt schuld.

Ik heb spaken besteld bij deze webshop. Bij aankomst bleken de spaken echter zilver (verzinkt staal kleur) te zijn, i.p.v zwart zoals op de foto te zien was. De foto's op de advertentie waren dus onjuist. Ik heb dit gemeld bij de klantenservice en kreeg hier te horen dat ik een leek was, omdat er in de beschrijving verzinkt staal stond. Verzinkt staal kon nooit zwart zijn en daarom was het nodig om mij een leek te noemen. Want ik had er natuurlijk ook van moeten uitgaan dat de foto onjuist was, dom van mij! Al met al, amateuristische webwinkel met zeer onvriendelijke klantenservice. Ik zou even verder zoeken naar andere webshops.

Snelle levering en flexibel met afhalen

Zelfs voor een kleine order hebben jullie mij snel geholpen. Het eerder afhalen in Utrecht was geen probleem. Super service.

Ongekend voor mij, met een zeer positieve ervaring

Bij de bestelling kreeg ik een melding van levering binnen de 3 werkdagen, op zich geen probleem. Een mail gestuurd 's avonds daar als de levering mogelijk nog wat later zou vallen wegens achterstanden bij de pakjesbezorger, we dan een tijdje afwezig zijn. De volgende morgen reactie terwijl bij veel webshops geen reactie volgt. Vóór de bestelling een vraag over het product via mail, hier ook een snelle reactie. Uiteindelijk was de bestelling er de volgende dag. Verder geen probleem met de leveringskosten. Bij een aantal bedrijven is de basisprijs al verhoogd met de verzendingskosten, wat nadelig uitvalt bij kleine aankoopbedragen.

is niet echt posietief

Beter opzetten hoeveel stuks ervan zijn voor dat we de bestelling doen. Wel goede service snel het bedrag terug gestort.

Perfect nieuw gemaakt achterwiel

Een achterwiel samengesteld (in rvs) en laten maken. Besteld, twee dagen later klaar en verzonden! en dan nog een dag of wat wachten op DPD.... Perfect, prachtig wiel met alle toebehoren erbij voor een heel mooie prijs.

Service gericht

Postnl pakketje kwijtgeraakt. Meteen nieuwe spaken opgestuurd, top!!

Goede service, advies en vlotte afwikkeling

Zeer prettig!

Snelle levering, prima product, goed verpakt.

Ik ben tevreden. Snelle levering, prima product, goed verpakt. Bedankt. Ik kom hier weer winkelen.

Top service!!

Transparant en snel.